Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ono najvažnije

Ono najvažnije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Emily Giffin


ISBN:

978-953-316-231-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7002

Broj strana:

356

Težina:

312 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tessa Russo, djevojačkog prezimena Thaler (ako vam se prezime čini poznatim, u pravu ste, Tessa je sestra neodoljivog Dexa iz autoričina hita Nešto posuđeno) u sretnom je braku s Nickom, uspješnim dječjim kirurgom i majka dvoje prelijepe djece. Tessa je nedavno odlučila okončati svoju uspješnu karijeru i posvetiti se dužnostima domaćice. Izvana njezin život izgleda savršeno. A onda će Nicka jedne noći, baš tijekom večere povodom proslave njihove godišnjice braka, hitno pozvati u bolnicu zbog šestogodišnjaka s teškim opeklinama. Taj poziv Tessa neće nikada zaboraviti.

Valerie Anderson je odvjetnica i samohrana majka šestogodišnjem Charlieju koji nikada nije upoznao oca. Nakon previše razočaranja, Valerie je odustala od romantičnih ideja, a u određenoj mjeri i prijateljstava zaključivši da je sigurnije biti bez očekivanja nego biti povrijeđen. No brižan dječji kirurg Nick poljuljat će njezina uvjerenja.

I Tessa i Valerie žive u otmjenom bostonskom predgrađu i, osim ljubavi prema djeci, to je jedino što ih povezuje. Sve dok to zauvijek ne promijeni jedna tragična slučajnost. Obje će biti prisiljene preispitati sve svoje životne vrijednosti i na težak način izabrati – ono što im je najvažnije.

  • Originalni naziv: HEART OF THE MATTER
  • Prevodilac: Ivana Barišić Oharek
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tessa Russo, djevojačkog prezimena Thaler (ako vam se prezime čini poznatim, u pravu ste, Tessa je sestra neodoljivog Dexa iz autoričina hita Nešto posuđeno) u sretnom je braku s Nickom, uspješnim dječjim kirurgom i majka dvoje prelijepe djece. Tessa je nedavno odlučila okončati svoju uspješnu karijeru i posvetiti se dužnostima domaćice. Izvana njezin život izgleda savršeno. A onda će Nicka jedne noći, baš tijekom večere povodom proslave njihove godišnjice braka, hitno pozvati u bolnicu zbog šestogodišnjaka s teškim opeklinama. Taj poziv Tessa neće nikada zaboraviti. Valerie Anderson je odvjetnica i samohrana majka šestogodišnjem Charlieju koji nikada nije upoznao oca. Nakon previše razočaranja, Valerie je odustala od romantičnih ideja, a u određenoj mjeri i prijateljstava zaključivši da je sigurnije biti bez očekivanja nego biti povrijeđen. No brižan dječji kirurg Nick poljuljat će njezina uvjerenja. I Tessa i Valerie žive u otmjenom bostonskom predgrađu i, osim ljubavi prema djeci, to je jedino što ih povezuje. Sve dok to zauvijek ne promijeni jedna tragična slučajnost. Obje će biti prisiljene preispitati sve svoje životne vrijednosti i na težak način izabrati – ono što im je najvažnije.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter