Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Odmazda

Odmazda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jo Nesbo


ISBN:

978-86-521-0487-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2136

Broj strana:

504

Težina:

610 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U pljački banke u centru Osla ubijena je službenica, a pljačkašev motiv da joj oduzme život je potpuno bizaran- upravnik filijale je ispraznio bankomat šest sekundi sporije od zadatog roka.

Slučaj je dodijeljen višem inspektoru Hariju Huleu, a dobio je i novu partnerku, tek iškolovanu Beate Len, ćerku legendarnog inspektora koji je sam stradao od ruke pljačkaša banke. Harijevu staru ljubav Anu pronalaze mrtvu u zaključanom stanu. Sve ukazuje na to da se ubila iste večeri kada ju je Hari posetio. Skoro sve.

Pljačkaša, kojeg svi već zovu Izvršilac, ponovo je na djelu. Policija se ne može obratiti nikome za pomoć do zloglasnom pljačkašu banaka Raskolu koji se neočekivano sam predaje vlastima.

Izvrsno ispričano. Pisac u romanu pokazuje veliki talenat i odličan osjećaj za tempo i tajming. Turid Larsen, Dagsavisen

  • Prevodilac: Jelena Loma
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U pljački banke u centru Osla ubijena je službenica, a pljačkašev motiv da joj oduzme život je potpuno bizaran- upravnik filijale je ispraznio bankomat šest sekundi sporije od zadatog roka. Slučaj je dodijeljen višem inspektoru Hariju Huleu, a dobio je i novu partnerku, tek iškolovanu Beate Len, ćerku legendarnog inspektora koji je sam stradao od ruke pljačkaša banke. Harijevu staru ljubav Anu pronalaze mrtvu u zaključanom stanu. Sve ukazuje na to da se ubila iste večeri kada ju je Hari posetio. Skoro sve. Pljačkaša, kojeg svi već zovu Izvršilac, ponovo je na djelu. Policija se ne može obratiti nikome za pomoć do zloglasnom pljačkašu banaka Raskolu koji se neočekivano sam predaje vlastima. Izvrsno ispričano. Pisac u romanu pokazuje veliki talenat i odličan osjećaj za tempo i tajming. Turid Larsen, Dagsavisen

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter