Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Odlučno sretni - Vodič za prihvaćanje dobrote života

Odlučno sretni - Vodič za prihvaćanje dobrote života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-235-813-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D1562

Broj strana:

220

Težina:

324 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vodič za prihvaćanje dobrote života
Otkrijte put prema lakšem, hrabrijem i mudrijem životu

Svijet u kojem živimo i problemi s kojima se suočavamo znaju nas zamoriti i učiniti nas depresivnima i ciničnima. No ne mora biti tako.
Umjesto toga, možete osloboditi potencijal za sretan život – što će vas učiniti otpornijim u trenucima previranja, boli i pomutnje. Njegovanje sreće zahtijeva hrabrost, odlučnost i dobar smisao za humor. Nije uvijek lako, ali itekako se isplati.
Tim putom vodi nas omiljena autorica Joy Marie Clarkson u ovoj intimnoj, prisnoj knjizi prepunoj nepretenciozne mudrosti i nadahnutoj književnim djelima i Svetim pismom. Uz prepoznatljiv humor i lirsko pripovijedanje Joy nam pokazuje kako možemo biti sretni s kakvim god se problemima suočavali, nudeći pozivnicu kojoj je teško odoljeti:

Prihvatimo li da će život biti pun teškoća i jada, imamo dvije mogućnosti: pomiriti se s tim da je život općenito grozan ili pak tragati za užitkom, zadovoljstvom i nadom usred životnih uspona i padova (i unatoč njima!).

Odbacite toksičnu pozitivnost i svaku vrstu samozavaravanja. Uz knjigu Odlučno sretni usvojite realističan pristup stvarnosti i otkrijte:

- kako možemo biti sretni iako osjećamo vlastitu slomljenost
- kako nadići tugu i preživjeti teška razdoblja
- kako vrednovati tjelesnost i istinski uživati u životu
- kako biti zadovoljan s malim stvarima
- kako prihvaćati životne gubitke

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x225
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vodič za prihvaćanje dobrote života Otkrijte put prema lakšem, hrabrijem i mudrijem životu Svijet u kojem živimo i problemi s kojima se suočavamo znaju nas zamoriti i učiniti nas depresivnima i ciničnima. No ne mora biti tako. Umjesto toga, možete osloboditi potencijal za sretan život – što će vas učiniti otpornijim u trenucima previranja, boli i pomutnje. Njegovanje sreće zahtijeva hrabrost, odlučnost i dobar smisao za humor. Nije uvijek lako, ali itekako se isplati. Tim putom vodi nas omiljena autorica Joy Marie Clarkson u ovoj intimnoj, prisnoj knjizi prepunoj nepretenciozne mudrosti i nadahnutoj književnim djelima i Svetim pismom. Uz prepoznatljiv humor i lirsko pripovijedanje Joy nam pokazuje kako možemo biti sretni s kakvim god se problemima suočavali, nudeći pozivnicu kojoj je teško odoljeti: Prihvatimo li da će život biti pun teškoća i jada, imamo dvije mogućnosti: pomiriti se s tim da je život općenito grozan ili pak tragati za užitkom, zadovoljstvom i nadom usred životnih uspona i padova (i unatoč njima!). Odbacite toksičnu pozitivnost i svaku vrstu samozavaravanja. Uz knjigu Odlučno sretni usvojite realističan pristup stvarnosti i otkrijte: - kako možemo biti sretni iako osjećamo vlastitu slomljenost - kako nadići tugu i preživjeti teška razdoblja - kako vrednovati tjelesnost i istinski uživati u životu - kako biti zadovoljan s malim stvarima - kako prihvaćati životne gubitke

Dodatne informacije

Izdavač Verbum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter