Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Odluči se za pobedu - Promenite svoj život jednostavnim izborima

Odluči se za pobedu - Promenite svoj život jednostavnim izborima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Ziglar


ISBN:

978-86-10-04303-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8982

Broj strana:

224

Težina:

244 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Da li ste se ikada osetili iscrpljenim? Preopterećenim? Bez potencijala? Ili ste se katkad osetili frustrirani poslom i karijerom, nesigurni da je ono što trenutno radite prava stvar?

Jedan od ključeva stvaranja budućnosti koju želite jeste posedovanje dovoljno energije koja vam je potrebna kako biste se izborili sa životnim izazovima i postigli ciljeve u isto vreme. Postati i ostati motivisan ključ je vašeg uspeha. Bez obzira na to kakve ste naravi – generalno pozitivni ili skeptični, otvoreni ili introvertni – ako posedujete elan, on vam omogućava da postignete više i da budete kreativniji u samom procesu. Dobre vesti: o

dvajanje vremena i stvaranje navika koje obezbeđuju energiju i pozitivniji ishod jesu izbori koje svi možemo napraviti.

Tom Ziglar, stručnjak za uspeh i motivaciju, u svojoj knjizi pokazuje kako da postignete ogromne promene bez velikih potresa. Njegov revolucionarni plan vodi vas kroz jedan po jedan mali izbor nizom koraka koji se lako prate u sedam ključnih oblasti: mentalnoj, duhovnoj, fizičkoj, porodičnoj, finansijskoj, ličnoj i karijernoj. Ziglar vam takođe pomaže da identifikujete nezdrave navike koje izazivaju nezadovoljstvo i nedostatak uspeha – i, što je još važnije, kako da primenite pozitivne navike kroz trojstvo transformacije: želju, nadu i hrabrost. Rezultat je produktivniji, ispunjeniji i smisleniji život.

  • Originalni naziv: Choose to win
  • Prevodilac: Aljoša Molnar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da li ste se ikada osetili iscrpljenim? Preopterećenim? Bez potencijala? Ili ste se katkad osetili frustrirani poslom i karijerom, nesigurni da je ono što trenutno radite prava stvar? Jedan od ključeva stvaranja budućnosti koju želite jeste posedovanje dovoljno energije koja vam je potrebna kako biste se izborili sa životnim izazovima i postigli ciljeve u isto vreme. Postati i ostati motivisan ključ je vašeg uspeha. Bez obzira na to kakve ste naravi – generalno pozitivni ili skeptični, otvoreni ili introvertni – ako posedujete elan, on vam omogućava da postignete više i da budete kreativniji u samom procesu. Dobre vesti: o dvajanje vremena i stvaranje navika koje obezbeđuju energiju i pozitivniji ishod jesu izbori koje svi možemo napraviti. Tom Ziglar, stručnjak za uspeh i motivaciju, u svojoj knjizi pokazuje kako da postignete ogromne promene bez velikih potresa. Njegov revolucionarni plan vodi vas kroz jedan po jedan mali izbor nizom koraka koji se lako prate u sedam ključnih oblasti: mentalnoj, duhovnoj, fizičkoj, porodičnoj, finansijskoj, ličnoj i karijernoj. Ziglar vam takođe pomaže da identifikujete nezdrave navike koje izazivaju nezadovoljstvo i nedostatak uspeha – i, što je još važnije, kako da primenite pozitivne navike kroz trojstvo transformacije: želju, nadu i hrabrost. Rezultat je produktivniji, ispunjeniji i smisleniji život.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter