Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Odjeven za smrt

Odjeven za smrt

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Donna Leon


ISBN:

953-203-219-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M0202

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Žestok i crnji nego dosadašnji detektivski romani Amerikanke s talijanskim boravištem Donne Leon, krimić Odjeven za smrt, kao treći u novom kolu Večernjakove biblioteke (u prijevodu Nenada Patruna), još nesmiljenije razotkriva okrutan venecijanski polusvijet u kojem iza fasade uglednoga visokog društva, javno predstavljenog kao elita poslovnih, financijskih, odvjetničkih i političkih krugova, zapravo operira najprljaviji kriminal.
Biti odjeven za smrt u novome zamršenom slučaju koji mora razriješiti stalni Leonin detektiv commissario Guido Brunetti iz venecijanske Questure, znači imati na sebi crvenu žensku haljinu, crvene cipele s vrtoglavo visokim potpeticama, glatko izbrijane noge, prsa i bradu, biti napadno našminkan i biti muškarac!
I to muškarac koji je smrskane glave i neprepoznatljiva lica završio u kanalu iza smrdljive klaonice u venecijanskom industrijskom predgrađu u kojem redovito svoje usluge radničkoj i drugoj klasi pružaju ženske i muške prostitutke.
Sve je naoko jasno: posrijedi je još jedan jednostavno rješiv, rutinski zadatak za iskusne policajce ubojstvo kao rezultat međusobnoga obračuna transvestitskih krugova i njihovih klijenata.
Prividna lakoća rješenja, međutim, upravo potiče sumnju oštroumnoga Brunettija, koji želi doznati ima li umorstvo navodne muške prostitutke kakvu složeniju pozadinu i dublji motiv.
Na toj se točki počinje, vješto i spretno kako to Donna Leon i inače čini, raspletati njezina napeta proza detekcije u kojoj čitatelj zajedno s Brunettijem skida sloj po sloj s tajne, približavajući se korak po korak perfidnom ubojici.

  • Originalni naziv: Dressed fir death
  • Prevodilac: Nenad Patrun
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Žestok i crnji nego dosadašnji detektivski romani Amerikanke s talijanskim boravištem Donne Leon, krimić Odjeven za smrt, kao treći u novom kolu Večernjakove biblioteke (u prijevodu Nenada Patruna), još nesmiljenije razotkriva okrutan venecijanski polusvijet u kojem iza fasade uglednoga visokog društva, javno predstavljenog kao elita poslovnih, financijskih, odvjetničkih i političkih krugova, zapravo operira najprljaviji kriminal. Biti odjeven za smrt u novome zamršenom slučaju koji mora razriješiti stalni Leonin detektiv commissario Guido Brunetti iz venecijanske Questure, znači imati na sebi crvenu žensku haljinu, crvene cipele s vrtoglavo visokim potpeticama, glatko izbrijane noge, prsa i bradu, biti napadno našminkan i biti muškarac! I to muškarac koji je smrskane glave i neprepoznatljiva lica završio u kanalu iza smrdljive klaonice u venecijanskom industrijskom predgrađu u kojem redovito svoje usluge radničkoj i drugoj klasi pružaju ženske i muške prostitutke. Sve je naoko jasno: posrijedi je još jedan jednostavno rješiv, rutinski zadatak za iskusne policajce ubojstvo kao rezultat međusobnoga obračuna transvestitskih krugova i njihovih klijenata. Prividna lakoća rješenja, međutim, upravo potiče sumnju oštroumnoga Brunettija, koji želi doznati ima li umorstvo navodne muške prostitutke kakvu složeniju pozadinu i dublji motiv. Na toj se točki počinje, vješto i spretno kako to Donna Leon i inače čini, raspletati njezina napeta proza detekcije u kojoj čitatelj zajedno s Brunettijem skida sloj po sloj s tajne, približavajući se korak po korak perfidnom ubojici.

Dodatne informacije

Izdavač Večernji list
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter