Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Odbjegla nevjesta

Odbjegla nevjesta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-1443-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8867

Broj strana:

466

Težina:

584 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubić. Lucy Jorik oduvijek je bilo važno da ne osramoti obitelj koju obožava. Jedan od razloga za to je i njezina majka koja je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Ali Lucy je sad učinila upravo to. I ni više ni manje nego na sam dan svoje udaje za najsavršenijeg muškarca kojeg je ikad upoznala. Umjesto da se uda za Gospodina Neodoljivog Lucy bježi iz crkve u vjenčanici i odlazi u nepoznato s grubim, naprasitim neznancem koji do tog časa nikako nije mogao biti dio njezina života.

I dok je cijeli svijet traži, Lucy mora pronaći samu sebe i shvatiti da njezina uobičajena pristojnost nije nikakva obrana protiv muškarca koji je nepristojnost uzvisio na razinu umjetnosti. Lucy mora očvrsnuti – i to odmah.

Odbjegla će nevjesta biti prisiljena završiti u neotesančevoj vikendici na otoku i ondje pokušati pronaći novi smjer u životu... Te otkriti tajne muškarca koji o njoj toliko mnogo zna, ali o samome sebi ništa ne otkriva. Lucy će upoznati i lijepu, ali tužnu pčelaricu, preplašenog dječaka i modernu zlu kraljicu.

  • Originalni naziv: The Great Escape
  • Prevodilac: Mirna Čubranić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubić. Lucy Jorik oduvijek je bilo važno da ne osramoti obitelj koju obožava. Jedan od razloga za to je i njezina majka koja je jedna od najpoznatijih žena na svijetu. Ali Lucy je sad učinila upravo to. I ni više ni manje nego na sam dan svoje udaje za najsavršenijeg muškarca kojeg je ikad upoznala. Umjesto da se uda za Gospodina Neodoljivog Lucy bježi iz crkve u vjenčanici i odlazi u nepoznato s grubim, naprasitim neznancem koji do tog časa nikako nije mogao biti dio njezina života. I dok je cijeli svijet traži, Lucy mora pronaći samu sebe i shvatiti da njezina uobičajena pristojnost nije nikakva obrana protiv muškarca koji je nepristojnost uzvisio na razinu umjetnosti. Lucy mora očvrsnuti – i to odmah. Odbjegla će nevjesta biti prisiljena završiti u neotesančevoj vikendici na otoku i ondje pokušati pronaći novi smjer u životu... Te otkriti tajne muškarca koji o njoj toliko mnogo zna, ali o samome sebi ništa ne otkriva. Lucy će upoznati i lijepu, ali tužnu pčelaricu, preplašenog dječaka i modernu zlu kraljicu.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter