Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Od štreberke do boginje

Od štreberke do boginje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Keti Hopkins


ISBN:

978-86-7710-516-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3169

Broj strana:

216

Težina:

341 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Blizanci 22. maj - 21. jun

Da li si ikada pomislila da horoskop može da ti pomogne? Zodijak djevojke imaju nešto još bolje - kada su njihove zvijezde u ravni, dobijaju savjete lično od planeta! Zvuči strava, ha? Ipak, nije sve tako jednostavno kao što izgleda - i dalje je na svakoj od djevojaka da najbolje iskoristi svoj mjesec Zodijak djevojke.
Džema nije srećna. Roditelji su je poslali u snobovsku školu i zaista joj nedostaju stari prijatelji. Pošto je po prirodi društveni Blizanac, smatra da je prijateljstvo vrlo važno, ali na kraju dobija stidljivu, plašljivu cimerku. Osim toga, školske siledžije odlučile su da joj zagorčaju život. Kad joj se učini da njen život ne može biti sumorniji, saznaje da je izabrana za Zodijak djevojku. Njen život se ipak može promijeniti nabolje. Ali hoće li Džema napraviti pravi izbor i naći nove prijatelje i uklopiti se?

  • Prevodilac: Ivana Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Blizanci 22. maj - 21. jun Da li si ikada pomislila da horoskop može da ti pomogne? Zodijak djevojke imaju nešto još bolje - kada su njihove zvijezde u ravni, dobijaju savjete lično od planeta! Zvuči strava, ha? Ipak, nije sve tako jednostavno kao što izgleda - i dalje je na svakoj od djevojaka da najbolje iskoristi svoj mjesec Zodijak djevojke. Džema nije srećna. Roditelji su je poslali u snobovsku školu i zaista joj nedostaju stari prijatelji. Pošto je po prirodi društveni Blizanac, smatra da je prijateljstvo vrlo važno, ali na kraju dobija stidljivu, plašljivu cimerku. Osim toga, školske siledžije odlučile su da joj zagorčaju život. Kad joj se učini da njen život ne može biti sumorniji, saznaje da je izabrana za Zodijak djevojku. Njen život se ipak može promijeniti nabolje. Ali hoće li Džema napraviti pravi izbor i naći nove prijatelje i uklopiti se?

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter