Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Očekivani životni vijek

Očekivani životni vijek

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dean Koontz


ISBN:

978-953-14-0448-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3951

Broj strana:

367

Težina:

750 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Samo nekoliko trenutaka prije rođenja, Jimmyju Točku nametnuta je neobična sudbina. Njegov umirući djed izgovara proročanstvo o pet mračnih dana u životu svog nerođenog unuka - pet datuma kad će se Jimmy suočiti s užasom i nasiljem, zlobom i izopačenostima. Vani bijesni oluja. Starčeve riječi imaju značaj od kojega se ledi krv. U istom trenutku kad djed umre, Jimmy dolazi na svijet, osuđen na borbu protiv zla tako mračnog i tako sveprožimajućeg da se kroz njega može probiti samo najblistaviji ljudski duh. Kakve opasnosti čekaju Jimmyja u tih pet mračnih dana? Koje užasne događaje mora proživjeti? U svakom od kriznih trenutaka raspliće se klupko tajne koja če staviti na kušnju njegovo shvaćanje dobra i zla, života i smrti - i svega što leži između. Svi koji su već čitali romane Deana Koontza znaju da se radi o jednom od najboljih suvremenih američkih pisaca kriminalističkog žanra.

Njegovi se romani ne daju ispustiti iz ruku pa tako ni ovaj o životu nedužne obitelji koja ne može izbjeći sudbinu koju im je odavno prorekao predak. Napete priče, brojnih preokreta i s elementima strave, ovaj roman jamči čilateljski užitak.

  • Originalni naziv: Life Expectancy
  • Prevodilac: Mihaela Velina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Samo nekoliko trenutaka prije rođenja, Jimmyju Točku nametnuta je neobična sudbina. Njegov umirući djed izgovara proročanstvo o pet mračnih dana u životu svog nerođenog unuka - pet datuma kad će se Jimmy suočiti s užasom i nasiljem, zlobom i izopačenostima. Vani bijesni oluja. Starčeve riječi imaju značaj od kojega se ledi krv. U istom trenutku kad djed umre, Jimmy dolazi na svijet, osuđen na borbu protiv zla tako mračnog i tako sveprožimajućeg da se kroz njega može probiti samo najblistaviji ljudski duh. Kakve opasnosti čekaju Jimmyja u tih pet mračnih dana? Koje užasne događaje mora proživjeti? U svakom od kriznih trenutaka raspliće se klupko tajne koja če staviti na kušnju njegovo shvaćanje dobra i zla, života i smrti - i svega što leži između. Svi koji su već čitali romane Deana Koontza znaju da se radi o jednom od najboljih suvremenih američkih pisaca kriminalističkog žanra. Njegovi se romani ne daju ispustiti iz ruku pa tako ni ovaj o životu nedužne obitelji koja ne može izbjeći sudbinu koju im je odavno prorekao predak. Napete priče, brojnih preokreta i s elementima strave, ovaj roman jamči čilateljski užitak.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter