Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Obećanje anđela

Obećanje anđela

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0246-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1894

Broj strana:

523

Težina:

630 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Planina koju šibaju oluje, mjesto gdje su se njegovali primitivni kultevi, koje su potom prvi hrišćani osvještali, Mon Sen Mišel još skriva svoje tajne. Početkom XI vijeka, graditelji katedrala podigli su veliku romaničku opatiju u slavu Arhanđela Mihajla, princa nebeske vojske i vođe duša na drugi svijet. Hiljadu godina kasnije, mlada žena arheolog, posvećena srednjem vijeku, žrtva je zagonetke u kojoj se prošlost i sadašnjost spajaju na neobičan način. Neobjašnjivi zločini, opasne ljubavne veze, hiljadugodišnje tajne... Putovanje kroz vreme, strastan susret i potraga za vječnošću, Žoanu neumoljivo dovode do granica svijeta koji se ne napušta bez ožiljaka.

Ovo je kriminalistički roman što podučava, metafizički triler koji će vas ostaviti bez daha, očaravajuće delo književnice Violet Kabezo i filozofa i pisca Frederika Lenoara.

  • Prevodilac: Vladana Stanojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Planina koju šibaju oluje, mjesto gdje su se njegovali primitivni kultevi, koje su potom prvi hrišćani osvještali, Mon Sen Mišel još skriva svoje tajne. Početkom XI vijeka, graditelji katedrala podigli su veliku romaničku opatiju u slavu Arhanđela Mihajla, princa nebeske vojske i vođe duša na drugi svijet. Hiljadu godina kasnije, mlada žena arheolog, posvećena srednjem vijeku, žrtva je zagonetke u kojoj se prošlost i sadašnjost spajaju na neobičan način. Neobjašnjivi zločini, opasne ljubavne veze, hiljadugodišnje tajne... Putovanje kroz vreme, strastan susret i potraga za vječnošću, Žoanu neumoljivo dovode do granica svijeta koji se ne napušta bez ožiljaka. Ovo je kriminalistički roman što podučava, metafizički triler koji će vas ostaviti bez daha, očaravajuće delo književnice Violet Kabezo i filozofa i pisca Frederika Lenoara.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter