Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Obećaj mi

Obećaj mi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jane Green


ISBN:

978-953-324-539-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9867

Broj strana:

360

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Priča o životu, puna smijeha, ljubavi i nade…
Callie Perry ima sve u životu – zgodnog muža, krasnu djecu i dobar posao. No sve se to naglo mijenja kad zbog jakih glavobolja i nesvjestica završi u bolnici, nedugo nakon proslave svog četrdeset trećeg rođendana. Dok liječnici istražuju što joj je, članovi njezine obitelji okupljaju se i preispituju svoje živote, odnose i ljubavi.
Callieina sestra Steffi odustala je od divljeg života u New Yorku i preselila se u malo mjesto u kojem traži novi posao i novog partnera. Warren i Honor, njihovi roditelji, pokušavaju nakon trideset godina mržnje i zamjeranja pronaći zajednički jezik, a Calliein se muž pokušava snaći u novoj situaciji koja sve stavlja na kušnju…
U ovoj dirljivoj knjizi pronaći ćete i recepte za pripremu hrane za utjehu, kao što je torta od kestena i čokolade, tortice od rajčica i lisnatog tijesta ili puding od jabuka i badema!

  • Originalni naziv: The Love Verb
  • Prevodilac: Lidija Milenkov-Ečimović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Priča o životu, puna smijeha, ljubavi i nade… Callie Perry ima sve u životu – zgodnog muža, krasnu djecu i dobar posao. No sve se to naglo mijenja kad zbog jakih glavobolja i nesvjestica završi u bolnici, nedugo nakon proslave svog četrdeset trećeg rođendana. Dok liječnici istražuju što joj je, članovi njezine obitelji okupljaju se i preispituju svoje živote, odnose i ljubavi. Callieina sestra Steffi odustala je od divljeg života u New Yorku i preselila se u malo mjesto u kojem traži novi posao i novog partnera. Warren i Honor, njihovi roditelji, pokušavaju nakon trideset godina mržnje i zamjeranja pronaći zajednički jezik, a Calliein se muž pokušava snaći u novoj situaciji koja sve stavlja na kušnju… U ovoj dirljivoj knjizi pronaći ćete i recepte za pripremu hrane za utjehu, kao što je torta od kestena i čokolade, tortice od rajčica i lisnatog tijesta ili puding od jabuka i badema!

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter