Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

O čemu moje dijete razmišlja?

O čemu moje dijete razmišlja?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-178-711-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N5087

Broj strana:

144

Težina:

279 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,70 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U trenutku kada beba stigne na svijet, njen mozak je, s više od bilijun moždanih stanica, već uvelike umrežen za razmišljanje. Što više razumijete njezine misli, to bolje, jer to će vam pomoći da je bolje upoznate i odredite što voli, a što ne, kao i koje igre i aktivnosti voli više od drugih. Nema sumnje da je vaša beba u stanju misliti davno prije no što progovori ijednu riječ.
No, postoji još jedan razlog zbog kojega je važno znati o čemu vaša beba razmišlja: naime, podraživanje i iskustva koja beba prima igrajući se u svojem najranijem djetinjstvu glume veliku ulogu u razvitku kapaciteta njezina mozga. Ako znate o čemu razmišlja, znat ćete kako je potaknuti, kako je podražiti i kako dodatno proširiti njezinu sposobnost razmišljanja.
Kada djeca postaju svjesna svojih vlastitih razmišljanja?
Zašto djeca pobjesne u samo 10 sekundi?
Što je malenima smiješno?
Ako ste se ikada pitali što pokreće malene i zašto reagiraju na određeni način, tada je ova knjiga napisana upravo za vas.
- Objašnjava funkcioniranje dječjeg uma, od novorođenčeta do trogodišnjaka
- Pokazuje kako očitati govor tijela koji se stalno razvija
- Pokriva sve vidove ponašanja beba i mališana
- Obogaćena je novim istraživanjima i korisnim savjetima.

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U trenutku kada beba stigne na svijet, njen mozak je, s više od bilijun moždanih stanica, već uvelike umrežen za razmišljanje. Što više razumijete njezine misli, to bolje, jer to će vam pomoći da je bolje upoznate i odredite što voli, a što ne, kao i koje igre i aktivnosti voli više od drugih. Nema sumnje da je vaša beba u stanju misliti davno prije no što progovori ijednu riječ. No, postoji još jedan razlog zbog kojega je važno znati o čemu vaša beba razmišlja: naime, podraživanje i iskustva koja beba prima igrajući se u svojem najranijem djetinjstvu glume veliku ulogu u razvitku kapaciteta njezina mozga. Ako znate o čemu razmišlja, znat ćete kako je potaknuti, kako je podražiti i kako dodatno proširiti njezinu sposobnost razmišljanja. Kada djeca postaju svjesna svojih vlastitih razmišljanja? Zašto djeca pobjesne u samo 10 sekundi? Što je malenima smiješno? Ako ste se ikada pitali što pokreće malene i zašto reagiraju na određeni način, tada je ova knjiga napisana upravo za vas. - Objašnjava funkcioniranje dječjeg uma, od novorođenčeta do trogodišnjaka - Pokazuje kako očitati govor tijela koji se stalno razvija - Pokriva sve vidove ponašanja beba i mališana - Obogaćena je novim istraživanjima i korisnim savjetima.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter