Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Novopečena razvedenica

Novopečena razvedenica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Plum Sykes


ISBN:

978-953-220-435-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6095

Broj strana:

266

Težina:

273 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovih dana udane njujorške cure ulažu gotovo jednako onoliko truda kako bi izgubile supruge koliko su ga nekoć ulagale kako bi ih pronašle.

Samo njujorške? Pitanje je koje će s pravom postaviti svaka trendseterica, jer svaka cura savršeno organiziranog života poput Lauren Blount jednako uživa u samačkom životu.
Lauren je naime vrlo bogata, vrlo mlada, vrlo mršava, vrlo zgodna i vrlo, vrlo razvedena. Sve to čini je najraskalašenijom i najglamuroznijom predstavnicom nove zvjezdane klase na blistavom njujorškom nebu - novopečenih razvedenica - u koju će pukim slučajem upasti Sylvie Mortimer, novopečena ženica koja se svojega muža ne bi odrekla ni za što na svijetu. Jer iako su se vjenčali nakon samo šest mjeseci poznanstva, iako ju je ostavio da samuje na medenom mjesecu (jer, posao je ipak posao), iako joj je prešutio neka poznanstva iz prošlosti (koja eto imaju najduže noge na svijetu, osmijeh koji bi otopio oba pola i igrom slučaja potječu iz francuske plemićke obitelji) - nisu li nas oduvijek učili da ljubav može sve pobijediti?
No u svijetu profesionalnih prijatelja, razvodnih darivanja, tajanstvenih poslovnih putovanja i muškaraca koji su toliko cool da ih ni Google ne pronalazi i nadasve, nadasve u svijetu u kojem je lov na tuđe muževe sasvim prihvatljiva društvena pojava... Igra li dobra, stara, otrcana ljubav uopće ikakvu ulogu? I jesu li razvedenice ipak u pravu kad se pitaju: kome danas i zašto uopće treba muž?

  • Originalni naziv: The Debutante Divorcee...
  • Prevodilac: Martina Petranovi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovih dana udane njujorške cure ulažu gotovo jednako onoliko truda kako bi izgubile supruge koliko su ga nekoć ulagale kako bi ih pronašle. Samo njujorške? Pitanje je koje će s pravom postaviti svaka trendseterica, jer svaka cura savršeno organiziranog života poput Lauren Blount jednako uživa u samačkom životu. Lauren je naime vrlo bogata, vrlo mlada, vrlo mršava, vrlo zgodna i vrlo, vrlo razvedena. Sve to čini je najraskalašenijom i najglamuroznijom predstavnicom nove zvjezdane klase na blistavom njujorškom nebu - novopečenih razvedenica - u koju će pukim slučajem upasti Sylvie Mortimer, novopečena ženica koja se svojega muža ne bi odrekla ni za što na svijetu. Jer iako su se vjenčali nakon samo šest mjeseci poznanstva, iako ju je ostavio da samuje na medenom mjesecu (jer, posao je ipak posao), iako joj je prešutio neka poznanstva iz prošlosti (koja eto imaju najduže noge na svijetu, osmijeh koji bi otopio oba pola i igrom slučaja potječu iz francuske plemićke obitelji) - nisu li nas oduvijek učili da ljubav može sve pobijediti? No u svijetu profesionalnih prijatelja, razvodnih darivanja, tajanstvenih poslovnih putovanja i muškaraca koji su toliko cool da ih ni Google ne pronalazi i nadasve, nadasve u svijetu u kojem je lov na tuđe muževe sasvim prihvatljiva društvena pojava... Igra li dobra, stara, otrcana ljubav uopće ikakvu ulogu? I jesu li razvedenice ipak u pravu kad se pitaju: kome danas i zašto uopće treba muž?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter