Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Noćno kupanje

Noćno kupanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Carl Hiaasen


ISBN:

9789532204933

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4177

Broj strana:

359

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Chaz Perrone vjerojatno je jedini znanstvenik specijaliziran za podmorja koji nema blage veze o tome u kojem se smjeru kreće Golfska struja. Vjerojatno je i jedini koji je studirao biologiju kako bi bolje naučio – ubijati. Sada je našao i način da mu se to isplati – krivotvoreći uzorke vode kako bi bezobzirni agronom-tajkun i dalje nekažnjeno mogao bacati gnojivo u ekološki ugroženo močvarno područje na Floridi. Kada Chaz posumnja da je njegova supruga Joey doznala za pakleni plan, odluči je gurnuti s palube njihova luksuznog broda u mračne dubine Atlantika. No, na njegovu nesreću, Joey pri padu neće umrijeti.
I prije nego što je bivši policajac Mick Stranahan spasi od sigurne smrti, Joey je svjesna da baš i nije najpametnije izabrala bračnog partnera. No umjesto da se istog trenutka zaputi na policiju i prijavi Chazove zločine, Joey odlučuje sve ostaviti u uvjerenju da je mrtva i (naravno, uz malu Mickovu pomoći) – s njim izravnati račune. I dok ona progoni svojeg, sada već očito bivšeg, muža, Chazovi hladnokrvni partneri postat će nemirni u pogledu njegove neumjesnosti i pomalo hirovitog ponašanja. Istovremeno, Mick Stranahan otkrit će kako šest propalih brakova i godine samotnjaštva koje je proživio, u njemu nisu uspjeli ubiti romantičnu stranu. A mi, čitatelji, naći ćemo se u urnebesnoj, napetoj vožnji koju nam samo pisac poput Hiaasena može pružiti – korumpirana politika, problemi očuvanja okoliša i komplikacije ljudskog srca. Mnogobrojni obožavatelji djela ovoga pisca složit će se s konstatacijom iz časopisa Publishers Weekly da su mu “knjige tako zabavne da je prava šteta što moraju završiti”.

  • Originalni naziv: SKINNY DIP
  • Prevodilac: Valentina Herlah
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Chaz Perrone vjerojatno je jedini znanstvenik specijaliziran za podmorja koji nema blage veze o tome u kojem se smjeru kreće Golfska struja. Vjerojatno je i jedini koji je studirao biologiju kako bi bolje naučio – ubijati. Sada je našao i način da mu se to isplati – krivotvoreći uzorke vode kako bi bezobzirni agronom-tajkun i dalje nekažnjeno mogao bacati gnojivo u ekološki ugroženo močvarno područje na Floridi. Kada Chaz posumnja da je njegova supruga Joey doznala za pakleni plan, odluči je gurnuti s palube njihova luksuznog broda u mračne dubine Atlantika. No, na njegovu nesreću, Joey pri padu neće umrijeti. I prije nego što je bivši policajac Mick Stranahan spasi od sigurne smrti, Joey je svjesna da baš i nije najpametnije izabrala bračnog partnera. No umjesto da se istog trenutka zaputi na policiju i prijavi Chazove zločine, Joey odlučuje sve ostaviti u uvjerenju da je mrtva i (naravno, uz malu Mickovu pomoći) – s njim izravnati račune. I dok ona progoni svojeg, sada već očito bivšeg, muža, Chazovi hladnokrvni partneri postat će nemirni u pogledu njegove neumjesnosti i pomalo hirovitog ponašanja. Istovremeno, Mick Stranahan otkrit će kako šest propalih brakova i godine samotnjaštva koje je proživio, u njemu nisu uspjeli ubiti romantičnu stranu. A mi, čitatelji, naći ćemo se u urnebesnoj, napetoj vožnji koju nam samo pisac poput Hiaasena može pružiti – korumpirana politika, problemi očuvanja okoliša i komplikacije ljudskog srca. Mnogobrojni obožavatelji djela ovoga pisca složit će se s konstatacijom iz časopisa Publishers Weekly da su mu “knjige tako zabavne da je prava šteta što moraju završiti”.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter