Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Noć mi te uzima

Noć mi te uzima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Donato Karizi


ISBN:

978-86-10-01811-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5718

Broj strana:

291

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zlo je pravi pokretač svake priče. Roman, film ili video-igrica u kojima je sve dobro, nikome ne bi bili interesantni... Zapamtite: zlo je ono što čini priču.
Noć u kojoj se sve zauvek promenilo bila je maglovita i hladna, u varošici skrivenoj među senkama Alpa. Možda je baš zbog te magle automobil specijalnog agenta Fogela sleteo s puta. On je u šoku – ne seća se zašto je tu gde jeste, ni kako je tamo dospeo. Ipak, jedno je sigurno: trebalo je da bude na nekom drugom mestu, daleko odatle.

Zapravo, prošla su dva meseca otkako je jedna devojčica iz sela nestala u magli. Dva meseca kako se Fogel bavi tim slučajem, koji je postao prava medijska senzacija.

A upravo to je njegova specijalnost. Ne zna ništa o DNK analizama, ne zna šta da radi sa otkrićima forenzičara, ali u jednom je nenadmašan: zna kako da manipuliše medijima. Da privuče kamere, osvoji naslovnice svih dnevnih novina. To je njegova igra, njegov potpis. Čovek bez skrupula siguran u svoje metode, majstor zbog kojeg zločin dobija ono što mu pripada: osim razrešenja, svakom zločinu potrebna je i publika.

Da, trebalo bi da je već otišao, daleko od ovih nepristupačnih planina. Onda, zašto je još ovde? I zašto je sleteo s puta? A povrh svega, pošto nije povređen, čija je krv na njegovom odelu?

  • Originalni naziv: La ragazza nella nebbia...
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zlo je pravi pokretač svake priče. Roman, film ili video-igrica u kojima je sve dobro, nikome ne bi bili interesantni... Zapamtite: zlo je ono što čini priču. Noć u kojoj se sve zauvek promenilo bila je maglovita i hladna, u varošici skrivenoj među senkama Alpa. Možda je baš zbog te magle automobil specijalnog agenta Fogela sleteo s puta. On je u šoku – ne seća se zašto je tu gde jeste, ni kako je tamo dospeo. Ipak, jedno je sigurno: trebalo je da bude na nekom drugom mestu, daleko odatle. Zapravo, prošla su dva meseca otkako je jedna devojčica iz sela nestala u magli. Dva meseca kako se Fogel bavi tim slučajem, koji je postao prava medijska senzacija. A upravo to je njegova specijalnost. Ne zna ništa o DNK analizama, ne zna šta da radi sa otkrićima forenzičara, ali u jednom je nenadmašan: zna kako da manipuliše medijima. Da privuče kamere, osvoji naslovnice svih dnevnih novina. To je njegova igra, njegov potpis. Čovek bez skrupula siguran u svoje metode, majstor zbog kojeg zločin dobija ono što mu pripada: osim razrešenja, svakom zločinu potrebna je i publika. Da, trebalo bi da je već otišao, daleko od ovih nepristupačnih planina. Onda, zašto je još ovde? I zašto je sleteo s puta? A povrh svega, pošto nije povređen, čija je krv na njegovom odelu?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter