Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Njega djeteta - od rođenja do druge godine života

Njega djeteta - od rođenja do druge godine života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-140-824-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6789

Broj strana:

750

Težina:

1527 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

89,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Iz pera vodećih američkih stručnjaka za njegu dojenčadi i male djece - enciklopedijski vodič kroz prve dvije godine života vašeg djeteta.
U vašim se rukama nalazi novorođenačka biblija nove, moderne i privržene generacije roditelja nastala kao odgovor na kruta pravila odgojne ere dr. Spocka. Ova je knjiga postala temelj novoga doba u kojem povezujući način roditeljstva omogućuje roditeljima da se oslobode pritiska koji im nameću kruta odgojna pravila i podižu svoju djecu u opuštenoj atmosferi, punoj ljubavi i povjerenja.

U potpunosti revidirano i nadopunjeno, ovo izdanje nudi vam najsuvremenije informacije iz područja njege djeteta - od pelenaštva do svakodnevne njege, od priprema za porođaj do izlaska iz rađaone, od uvođenja dohrane do djetetova razvoja.
Dr. William i Martha Sears - oboje medicinski stručnjaci i roditelji osmero djece - koristeći se svojim bogatim profesionalnim i roditeljskim iskustvom stvorili su priručnik koji na sveobuhvatan način obrađuje doslovce sva područja njege i brige o djetetu. U knjizi je naglasak na osnovnim dojenčetovim potrebama - hrana, spavanje, razvoj, zdravlje i utjeha.

U ovoj ćete knjizi naći odgovore na mnoga pitanja i dileme, koje uzrokuju najviše zabrinutosti kod novopečenih roditelja:

- kako se povezati s djetetom
- kako pravilno hraniti dijete
- kako smiriti uznemireno dijete
- koji su načini najbolji za uspavljivanje djeteta
- kako razumjeti faze u razvoju
- kako liječiti uobičajene bolesti
- kako razumjeti ponašanje dvogodišnjaka
- kako se nositi s tantrumima
- kako privikavati na zahod
- kako uskladiti karijeru i roditeljstvo
- i još mnogo toga…

Ova je knjiga neiscrpan izvor neprocjenjivih savjeta o tome kako izvući ono najbolje iz roditeljstva – za svoje dijete, za sebe i za obitelj u cjelini.

  • Originalni naziv: The Baby Book
  • Prevodilac: Danijel Savičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Iz pera vodećih američkih stručnjaka za njegu dojenčadi i male djece - enciklopedijski vodič kroz prve dvije godine života vašeg djeteta. U vašim se rukama nalazi novorođenačka biblija nove, moderne i privržene generacije roditelja nastala kao odgovor na kruta pravila odgojne ere dr. Spocka. Ova je knjiga postala temelj novoga doba u kojem povezujući način roditeljstva omogućuje roditeljima da se oslobode pritiska koji im nameću kruta odgojna pravila i podižu svoju djecu u opuštenoj atmosferi, punoj ljubavi i povjerenja. U potpunosti revidirano i nadopunjeno, ovo izdanje nudi vam najsuvremenije informacije iz područja njege djeteta - od pelenaštva do svakodnevne njege, od priprema za porođaj do izlaska iz rađaone, od uvođenja dohrane do djetetova razvoja. Dr. William i Martha Sears - oboje medicinski stručnjaci i roditelji osmero djece - koristeći se svojim bogatim profesionalnim i roditeljskim iskustvom stvorili su priručnik koji na sveobuhvatan način obrađuje doslovce sva područja njege i brige o djetetu. U knjizi je naglasak na osnovnim dojenčetovim potrebama - hrana, spavanje, razvoj, zdravlje i utjeha. U ovoj ćete knjizi naći odgovore na mnoga pitanja i dileme, koje uzrokuju najviše zabrinutosti kod novopečenih roditelja: - kako se povezati s djetetom - kako pravilno hraniti dijete - kako smiriti uznemireno dijete - koji su načini najbolji za uspavljivanje djeteta - kako razumjeti faze u razvoju - kako liječiti uobičajene bolesti - kako razumjeti ponašanje dvogodišnjaka - kako se nositi s tantrumima - kako privikavati na zahod - kako uskladiti karijeru i roditeljstvo - i još mnogo toga… Ova je knjiga neiscrpan izvor neprocjenjivih savjeta o tome kako izvući ono najbolje iz roditeljstva – za svoje dijete, za sebe i za obitelj u cjelini.

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska Knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter