Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Ništa nije vječno

Ništa nije vječno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9532180435

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0113

Broj strana:

387

Težina:

453 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tri mlade liječnice - njihove nade, njihovi snovi, njihove neočekivane želje... Doktorica Paige Taylor. Zaklela se da je to bila eutanazija; ali kada je naslijedila milijun dolara od svog pacijenta, državni je tužitelj to nazvao umorstvom.
Doktorica Kat Turner. Zavjetovala se da nikada više neće ni jednom muškarcu dopustiti da joj se previše približi - sve dok nije prihvatila izazov smrtonosne oklade.
Doktorica Honey Taft. Da uspije u medicini, znala je da joj treba nešto više od pameti kojom ju je Bog podario.

Roman NIŠTA NIJE VJEČNO razvija se od odluka o životu i smrti u jednoj velikoj bolnici u San Franciscu do napetog vatrometa optužbe za umorstvo. Otkriva ambicije i strahove liječnika i ubojica, ljubavnika i izdajnika. Kako se priča razvija prema nepredvidljivom vrhuncu, Sidney Sheldon još jednom dokazuje da niti jedan čitatelj ne može predvidjeti poteze majstora neočekivanoga.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri mlade liječnice - njihove nade, njihovi snovi, njihove neočekivane želje... Doktorica Paige Taylor. Zaklela se da je to bila eutanazija; ali kada je naslijedila milijun dolara od svog pacijenta, državni je tužitelj to nazvao umorstvom. Doktorica Kat Turner. Zavjetovala se da nikada više neće ni jednom muškarcu dopustiti da joj se previše približi - sve dok nije prihvatila izazov smrtonosne oklade. Doktorica Honey Taft. Da uspije u medicini, znala je da joj treba nešto više od pameti kojom ju je Bog podario. Roman NIŠTA NIJE VJEČNO razvija se od odluka o životu i smrti u jednoj velikoj bolnici u San Franciscu do napetog vatrometa optužbe za umorstvo. Otkriva ambicije i strahove liječnika i ubojica, ljubavnika i izdajnika. Kako se priča razvija prema nepredvidljivom vrhuncu, Sidney Sheldon još jednom dokazuje da niti jedan čitatelj ne može predvidjeti poteze majstora neočekivanoga.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter