Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Nisam te se nagledao

Nisam te se nagledao

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Edin Krehić


ISBN:

9789958036927

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B1326

Broj strana:

204

Težina:

281 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Nisam te se nagledao govori o Brigite Anderson, prelijepoj Dankinji, ravne plave kose i ogromnih modrih očiju, koja odrasta odrasta u porodici diplomata. Berlin, Rijad, Rim, Pariz.... Najbolje škole, bazeni za pravilan razvoj tijela, privatni časovi klavira... Pred njom je svijetla budućnost, ali ona bira posve drugačiji put, jer to smatra rasipanjem tuđeg novca i gubljenjem vremena.

Ron de Vrij nema svijetlu budućnost, iako je i on dijete poznatog diplomate. Ali, on je dijete začeto preljubom. Odrasta u džungli sirotišta u Holandiji. Roditelji i zemlja rođenja su mračna tajna. Postaje vojnik i službuje diljem krvavog svijeta, gdje spoznaje: Gdje god miriše na novac, priliku dobijaju oni što već imaju novac ili jake veze. Većina je iskoristi....Gdje god miriše na smrt, priliku dobija sirotinja. Većina je iskoristi.

Doktorica Selma Pozder otkriva nove metode u liječenju anemije, pa se za nju nadmeću najbolje bolnice. Učitelj Srebren Pozder uvodi inovacije u nastavu, te dobija pozive za postavljenje u državna ministarstva. Ali, njih dvoje samo žele skladan brak, dijete i mir. Da li je mir ikada moguć?

Brigite Anderson... Ron de Vrij... Srebren i Selma Pozder... Njihovo suočavanje desićt e se u mjestu koje će dramatično izbiti na naslovnice svjetskih medija.

Kao i u prethodnim romanima Čuvaj se i Jednog dana doći ću, oče, Edin Krehić nas brzo i nepredvidivo vodi kroz priču, u kojoj se prepliću epohe, šokantne sudbine i lične drame. U kojoj se sudaraju dobro i zlo, ljubav i mržnja. Šta će pobijediti, otkriće nam zvijezde u Srebrenici…

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Nisam te se nagledao govori o Brigite Anderson, prelijepoj Dankinji, ravne plave kose i ogromnih modrih očiju, koja odrasta odrasta u porodici diplomata. Berlin, Rijad, Rim, Pariz.... Najbolje škole, bazeni za pravilan razvoj tijela, privatni časovi klavira... Pred njom je svijetla budućnost, ali ona bira posve drugačiji put, jer to smatra rasipanjem tuđeg novca i gubljenjem vremena. Ron de Vrij nema svijetlu budućnost, iako je i on dijete poznatog diplomate. Ali, on je dijete začeto preljubom. Odrasta u džungli sirotišta u Holandiji. Roditelji i zemlja rođenja su mračna tajna. Postaje vojnik i službuje diljem krvavog svijeta, gdje spoznaje: Gdje god miriše na novac, priliku dobijaju oni što već imaju novac ili jake veze. Većina je iskoristi....Gdje god miriše na smrt, priliku dobija sirotinja. Većina je iskoristi. Doktorica Selma Pozder otkriva nove metode u liječenju anemije, pa se za nju nadmeću najbolje bolnice. Učitelj Srebren Pozder uvodi inovacije u nastavu, te dobija pozive za postavljenje u državna ministarstva. Ali, njih dvoje samo žele skladan brak, dijete i mir. Da li je mir ikada moguć? Brigite Anderson... Ron de Vrij... Srebren i Selma Pozder... Njihovo suočavanje desićt e se u mjestu koje će dramatično izbiti na naslovnice svjetskih medija. Kao i u prethodnim romanima Čuvaj se i Jednog dana doći ću, oče, Edin Krehić nas brzo i nepredvidivo vodi kroz priču, u kojoj se prepliću epohe, šokantne sudbine i lične drame. U kojoj se sudaraju dobro i zlo, ljubav i mržnja. Šta će pobijediti, otkriće nam zvijezde u Srebrenici…

Dodatne informacije

Izdavač Palm Books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter