Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Nikad me ne ostavljaj

Nikad me ne ostavljaj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-218-121-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0022

Broj strana:

334

Težina:

452 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kazuo Ishiguro dobio je priznanje Sunday Timesa za proširivanje mogućnosti beletristike. U romanu Nikad me ne ostavljaj stvorio je još jednu divljenja vrijednu priču - priču o ljubavi, gubitku i skrivenim istinama - koja zauzima istaknuto mjesto među njegovim najboljim djelima.

Kathy, Ruth i Tommy bili su učenici u Hailshamu - idiličnoj ustanovi smještenoj duboko u engleskom ruralnom području. Ondje su djeca bila briżno zaštićena od vanjskog svijeta, odgojena tako da vjeruju da su posebna i da je njihova osobna dobrobit izrazito vażna. No iz kojeg su razloga doista ondje? Kathy si tek mnogo godina kasnije, sada u dobi od trideset jedne godine, napokon dopušta da se prepusti sjećanjima.

Pred nama se razvija nezaboravna priča o tome kako su ona, Ruth i Tommy polako počeli otkrivati istinu o svojem naoko sretnom djetinjstvu - i svojoj budućnosti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x215
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kazuo Ishiguro dobio je priznanje Sunday Timesa za proširivanje mogućnosti beletristike. U romanu Nikad me ne ostavljaj stvorio je još jednu divljenja vrijednu priču - priču o ljubavi, gubitku i skrivenim istinama - koja zauzima istaknuto mjesto među njegovim najboljim djelima. Kathy, Ruth i Tommy bili su učenici u Hailshamu - idiličnoj ustanovi smještenoj duboko u engleskom ruralnom području. Ondje su djeca bila briżno zaštićena od vanjskog svijeta, odgojena tako da vjeruju da su posebna i da je njihova osobna dobrobit izrazito vażna. No iz kojeg su razloga doista ondje? Kathy si tek mnogo godina kasnije, sada u dobi od trideset jedne godine, napokon dopušta da se prepusti sjećanjima. Pred nama se razvija nezaboravna priča o tome kako su ona, Ruth i Tommy polako počeli otkrivati istinu o svojem naoko sretnom djetinjstvu - i svojoj budućnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter