Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Ničija

Ničija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vesna Dedić


ISBN:

978-86-89671-08-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5699

Broj strana:

254

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ničija je roman o zaljubljenosti, toj dobrovoljnoj predaji sopstvenog života nekom drugom kojeg i ne poznaješ, o propuštenim šansama i razmišljanju koja je to misao sa kojom čovek treba da napusti ovaj svet?
Roman Ničija je priča o greškama koje napravimo u strahu od samoće, o umiranju ljubavi u braku, o neverstvu, o podnošenju osećaja da si iskorištena.
Roman Ničija je i putokaz čitateljkama kako da nauče da budu svoje, ni nečije ni ničije ni svačije, roman o praštanju i veri da te onaj koji ume da voli uvek negde čeka.

Kroz atmosferu stare Budve, Beograda devedesetih, Štoholma sa emigrantskim predgrađima, kriminala i narko bosova, kao i današnjeg Beograda Vesna Dedić je ispisala melodramu koja oslikava situacije i osećanja u kojima će se pronaći i žene i muškarci, i heteroseksulni i homoseksualni parovi, i samci, i oni u srećnim, ali i brakovima u kojima je ljubav počela da umire.

Glavna junakinja Danka veruje da je život bajka kada si u zagrljaju onog koga voliš. Njena drugarica Maša više veruje u basne jer uvek na kraju neko nekog prevari. Od rodne Budve, studentskih dana u Beogradu, do života u Štokholmu njih dve prolaze decenije trošeči godine kao sate.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ničija je roman o zaljubljenosti, toj dobrovoljnoj predaji sopstvenog života nekom drugom kojeg i ne poznaješ, o propuštenim šansama i razmišljanju koja je to misao sa kojom čovek treba da napusti ovaj svet? Roman Ničija je priča o greškama koje napravimo u strahu od samoće, o umiranju ljubavi u braku, o neverstvu, o podnošenju osećaja da si iskorištena. Roman Ničija je i putokaz čitateljkama kako da nauče da budu svoje, ni nečije ni ničije ni svačije, roman o praštanju i veri da te onaj koji ume da voli uvek negde čeka. Kroz atmosferu stare Budve, Beograda devedesetih, Štoholma sa emigrantskim predgrađima, kriminala i narko bosova, kao i današnjeg Beograda Vesna Dedić je ispisala melodramu koja oslikava situacije i osećanja u kojima će se pronaći i žene i muškarci, i heteroseksulni i homoseksualni parovi, i samci, i oni u srećnim, ali i brakovima u kojima je ljubav počela da umire. Glavna junakinja Danka veruje da je život bajka kada si u zagrljaju onog koga voliš. Njena drugarica Maša više veruje u basne jer uvek na kraju neko nekog prevari. Od rodne Budve, studentskih dana u Beogradu, do života u Štokholmu njih dve prolaze decenije trošeči godine kao sate.

Dodatne informacije

Izdavač Dedić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter