Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Neznanac u Kornvolu

Neznanac u Kornvolu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Liz Fenwick


ISBN:

978-86-521-2474-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5498

Broj strana:

336

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Kuća u Kornvolu i Bekstvo u Kornvol.

Da li je dovoljno smjela da se prepusti ljubavi?

Stara je kornvolska izreka: Spasi neznanca s mora i postaće ti neprijatelj.

Velika nada operske scene, tridesetogodišnja Gejb Blajd iz neznanih razloga posvetila se skromnom komponovanju muzike za reklame. Umjesto da se vrati svojoj karijeri, odlučuje da se preseli kod svoje babe slikarke, samotnjakinje i čudakinje Džonti, u usamljenu brvnaru na obali Francuzovog potoka ne bi li pobjegla od svijeta zajedno s gorkom tajnom koju skriva.
Nekada slavna umjetnica Džonti sada odbrojava posljednje mjesece života, ali je i dalje proganjaju događaji iz prošlosti, naročito potapanje Lankastrije tokom rata.
Taman što su pronašle svoj mir, jedne noći usred oluje pojavljuje se privlačni neznanac, tražeći pomoć. Finu je ostalo porodično zavještanje: jedna divna slika ušća Francuzovog potoka i brvnare, koja ga je dovela do kornvolskih obala. Dok Fin pokušava da otkrije tajnu slike, biće uvučen u život Gejb i Džonti, i razotkriće nevjerovatnu priču o identitetu i izdaji...

U svom novom romanu Liz Fenik plete očaravajuću priču punu ljubavi i intrige u bajkovitom okruženju kornvolskog mora i neba.

  • Originalni naziv: A Cornish Stranger
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Kuća u Kornvolu i Bekstvo u Kornvol. Da li je dovoljno smjela da se prepusti ljubavi? Stara je kornvolska izreka: Spasi neznanca s mora i postaće ti neprijatelj. Velika nada operske scene, tridesetogodišnja Gejb Blajd iz neznanih razloga posvetila se skromnom komponovanju muzike za reklame. Umjesto da se vrati svojoj karijeri, odlučuje da se preseli kod svoje babe slikarke, samotnjakinje i čudakinje Džonti, u usamljenu brvnaru na obali Francuzovog potoka ne bi li pobjegla od svijeta zajedno s gorkom tajnom koju skriva. Nekada slavna umjetnica Džonti sada odbrojava posljednje mjesece života, ali je i dalje proganjaju događaji iz prošlosti, naročito potapanje Lankastrije tokom rata. Taman što su pronašle svoj mir, jedne noći usred oluje pojavljuje se privlačni neznanac, tražeći pomoć. Finu je ostalo porodično zavještanje: jedna divna slika ušća Francuzovog potoka i brvnare, koja ga je dovela do kornvolskih obala. Dok Fin pokušava da otkrije tajnu slike, biće uvučen u život Gejb i Džonti, i razotkriće nevjerovatnu priču o identitetu i izdaji... U svom novom romanu Liz Fenik plete očaravajuću priču punu ljubavi i intrige u bajkovitom okruženju kornvolskog mora i neba.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter