Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog



Novost

21.06.2019

Predstavljamo vam naslove koji će osvježiti vaše ljeto

Knjiga.ba: Predstavljamo vam naslove koji će osvježiti vaše ljeto

Topli dani ljeta, plaža i omiljeno štivo ... to je sve što vam treba kada pomislite na odmor. Zato vam mi predlažemo par naslova koji će osvježiti vaše ljeto.

Holi Blek - Oholi princ
Čudno je to sa željama.
Čim ih ispuniš, one se preobraze u nešto drugo.
Dobijemo li zlatan konac, poželjećemo i zlatnu iglu.

Džud je imala svega sedam godina kad su joj roditelji ubijeni i kad su ona i njene sestre odvedene da žive u zastrašujućem Vrhovnom dvoru Vilin-zemlje. Deset godina kasnije, Džud više od svega želi da se uklopi na dvoru, a u tome je spriječava činjenica da je smrtnica. Većina vila mrzi ljude. Pogotovo princ Kardan, najmlađi i najpokvareniji sin vrhovnog kralja. Da bi osvojila svoje mjesto na dvoru, moraće da mu se suprotstavi i da se suoči s posljedicama.

Marko Vidojković - Ples sitnih demona
Autorov prvenac.
Samo smo sjedili i blejali onako odrpani, naivni i nikakvi. Bili smo ubjeđeni da smo pankeri, onoliko koliko to može da se bude sa petnaest godina. Sretao sam veće pankere od nas koji su imali po pedeset i više godina.

Osamnaest godina poslije prvog izdanja, Ples sitnih demona otkrivaju nove generacije koje u odrastanju Bobana Šestića na beogradskim ulicama prepoznaju i svoje sazrijevanje. A kad se punoljetstvo jedne knjige može ispratiti istim riječima koje su dočekale njeno rođenje, onda to već nešto govori o sudu vremena i sudbini knjige.


Federika Bosko - Vidimo se ovih dana
Kada je prijateljstvo beskonačno kao more...

Ponekad je dovoljno podijeliti keks u školskom dvorištu da bi se rodilo doživotno prijateljstvo. Tako je bilo sa Ludovikom i Katerinom, koje su od toga dana postale sestre. Sestre koje su kao nebo i zemlja. Katerina je vulkan energije i ničeg se ne boji, dok je cio Ludovikin život u znaku riječi strah, istetovirane na njenom srcu.

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Jednostavna strast

Ani Erno

16,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Čudesna završnica

Dejvid Edings

Redovna Cijena: 17,70 KM

Snižena cijena: 13,50 KM

Ostale knjige na popustu