Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog



Novost

22.09.2017

Knjiga.ba vam predstavlja nove naslove u svojoj ponudi

Prebrodite sezonu "kiše i depresije" uz najnovije naslove u ponudi najveće online knjižare u BiH, na adresi Knjiga.ba. Za vas posebno izdvajamo ...

Ana Bučević - Što (ni)je ljubav
Ljubav ne treba definiciju, ljubav je definicija.
Kada pokušamo definirati ljubav, vibracijski se udaljavamo od ljubavi. Ljubav se ne opisuje, ljubav se osjeća. I ljubav se živi. Ako je već želimo definirati, neka ta definicija bude opisana emocijom - ljubav je osjećaj kao da si stigao kući.

Željko Ivanković - Rat i sjećanje
U romanu Rat i sjećanje u teškoj se ratnoj svakodnevici snažno prepliću horizontala (sinkronija) svakodnevnog življenja i vertikala (dijakronija) sjećanja. Na sjecištu tih silnica, ustvari u emocionalnom svijetu glavnog junaka, narasta jedna posve neobična i nadasve dramatična priča. Autora u romanu primarno zanima život u opkoljenom Sarajevu i nedalekom Varešu, autorovu rodnom mjestu, u BiH uopće, do onog trena dok sve ne izgubi auru „domoljubnog (i svakog drugog) zanosa“ i ne postane bjelodana ogoljena stvarnost u kojoj i o kojoj više nitko nema iluzija.

Nil Gejmen - Američki bogovi
Prvi put objavljen 2001, roman Američki bogovi istog časa je postao klasik – intelektualni i umjetnički vrhunac višestruko nagrađivanog majstora inovativne fikcije, Nila Gejmena. Sada imate priliku da otkrijete misteriju i magiju nove verzije autorovog rukopisa. Prošireno i dopunjeno izdanje Američkih bogova sa revidiranim prijevodom, iskonsko je ruho ovog savremenog remek-djela.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu knjižaru na adresi Knjiga.ba

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Burleska gospodina Peruna boga groma

Rastko Petrović

14,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Gospođa

E L James

Redovna Cijena: 26,00 KM

Snižena cijena: 20,00 KM

Ostale knjige na popustu