Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog



Novost

28.06.2017

Knjiga.ba vam poklanja 10% popusta pri kupovini

Iskoristite ovo ljeto na najbolji mogući način i ostvarite - 10% pri kupovini izdanja u najvećoj online knjižari u BiH na adresi Knjiga.ba
Sve što je potrebno je da prilikom odabira naslova (kupovine) unesete promotivni kod za popust: LJP337. Prosto rečeno, odaberete šta želite i što više knjiga odaberete to više štedite. Ova promo akcija traje do 31.jula/srpnja 2017 godine, a moguće ju je iskoristiti prilikom jedne kupovine.

... a kada je popust već tu, predlažemo vam da ga iskoristite za slijedeće naslove:

Irving Stoun - Agonija i ekstaza
Mikelanđelo Buonaroti, tvorac Davida, čovjek koji je oslikao Sikstinsku kapelu, arhitekta kupole crkve Svetog Petra ponovo živi na stranicama burnog, moćnog i čudesnog romana proslavljenog pisca Irvinga Stona.

Fahrija Karkin, Adnan Buturović - Karkin - Biografski zapisi sarajevskog advokata
...Ono što uzbuđuje čitalačko iskustvo i čini da se knjiga Karkin čita u dahu je preciznost kojom se oslikavaju pojedina vremena. U tom smislu ona je sociološka i mentalitetska studija par excellence. Sarajevske sedamdesete, vremena igranki, prvih kafića i početka, ako se tako može reći, internacionalizacije pojedinih kriminalnih tokova, preko osamdesetih u kojima je raspad socijalističkog sistema uglavnom obilježio privredni kriminal, do devedesetih u kojima je prohujao ratni vrtlog, kroz ovaj tekst prolaze likovi koje smo obično znali kao pripadnike kriminalnog kruga... (Ahmed Burić)


Antoine De Saint Exupery - Mali princ
Kada je francuski pisac Antonie de Saint- Exupery dobio ponudu da napiše nešto za djecu, on je već donekle bio poznat pisac. Međutim, njegovo književno djelo je bilo skromno i nije skretalo neku posebnu pažnju čitalačke publike i kritike. Tek kada je napisao alegorijsku priču Mali princ i objavio je 1940, ušao je u književnost za djecu kao nezaobilazni pisac, ušavši tako i u gotovo sve školske programe širom svijeta. Za kratko vrijeme Mali princ je doživio bezbroj izdanja i štampan u stotinama hiljada primjeraka. Smatra se da je Mali princ po broju izdanja gotovo na svim jezicima svijeta, jedina knjiga koja je dostigla izdavački fenomen svetih knjiga Biblije i Kurana. Mali princ je knjiga za djecu, koja je namijenjena i odraslima. I upravo niko ne bi mogao da tvrdi ko ovu knjigu više čita: djeca ili odrasli.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu online knjižaru na adresi Knjiga.ba

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

10 minuta i 38 sekundi u ovom čudnom svijetu

Elif Safak

22,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

The End of The Circle

Meliha Fazlić

Redovna Cijena: 25,00 KM

Snižena cijena: 17,00 KM

Ostale knjige na popustu