Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog



Novost

12.06.2017

Novosti sa Knjiga.ba

10% popusta pri kupovini u online knjižari – Knjiga.ba

Da bi vam ovo ljeto i vrijeme godišnjih odmora (koje kao da je rezervisano za čitanje) učinili što ljepšim, ekipa najveće online knjižare u BiH, koja se nalazi na adresi Knjiga.ba je odlučila da vam omogući specijalni popust od -10% na cjelokupni iznos vaše kupovine. Sve što trebate je, da prilikom odabira naslova (kupovine) unesete promotivni kod za popust: LJP337. Prosto rečeno, odaberete šta želite i što više knjiga odaberete to više štedite. Ova promo akcija traje do 31.avgusta/kolovoza 2017 godine, a moguće ju je iskoristiti prilikom jedne kupovine.

Ovaj put predlažemo za vas:

Sanja Pilić - Pošalji mi poruku!
Roman za mlade Pošalji mi poruku je priča o djevojčici koja je drugačija od ostale djece, zanima ju umjetnost i fotografiranje.

Iako je to priča o mladima koji tek stasaju i upoznaju život ona će se morati suočiti i s nekim traumatičnim događajima poput boravka u bolnici ali i netipičnom ljubavnom vezom koja se neće sastojati od odlazaka na tulume i zabave već ozbiljnim odnosom s dečkom čija je majka ozbiljno bolesna.

Zejćir Hasić - Pustolovine zaljubljenog dječaka
Novi roman za mlade, istaknutog bosanskohercegovačkog književnika, koji se, upravo u književnosti za djecu i mlade, najubjedljivije potvrdio. Uzbudljiva pripovijest, s detevtivskim zapletom, o snazi prve ljubavi i spremnosti na žrtvu za njenu odbranu.


Bruno Šimleša - Ljubavologija - Novo i dopunjeno izdanje
Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Postoje li bezuvjetna ljubav i srodne duše? Možemo li odlučiti da ćemo nekoga zavoljeti i je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prevara i je li je moguće preboljeti?

Ovo su samo neka od pitanja koja postavlja i na koje precizno odgovara Bruno Šimleša, vodeći hrvatski autor duhovne literature, u svojoj novoj knjizi Ljubavologija koja nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima.

Za još više zanimljivih naslova posjetite našu online knjižaru na adresi Knjiga.ba

 

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Sutra je novi dan - II tom

Margaret Mičel

27,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Princ krvi

Rejmond E. Fajst

Redovna Cijena: 18,00 KM

Snižena cijena: 15,00 KM

Ostale knjige na popustu