Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Nevoljena žena

Nevoljena žena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nele Neuhaus


ISBN:

978-953-14-1193-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9368

Broj strana:

345

Težina:

460 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prvi slučaj za Piju Kirchhoff i Olivera von Bodensteina

Jednog nedjeljnog jutra u kolovozu u vinogradu pokraj Hochheima pronađeno je truplo. Nedvojbeno je riječ o samoubojstvu: poštovani frankfurtski državni odvjetnik dr. Joachim Hardenbach lovačkom si je puškom pucao u usta. Za nepuni sat Odjel K11 grada Hofheimera pozvao je glavnog inspektora krim-policije Olivera von Bodensteina i njegovu novu kolegicu Piju Kirchhoff na još jedno mjesto zločina. U podnožju izletničkog tornja u Tauernu pronađeno je tijelo mlade žene. No, ovaj je put slučaj samo na prvi pogled izgledao kao samoubojstvo; zapravo je riječ o savršeno isplaniranom hladnokrvnom ubojstvu.

Istraga je Olivera von Bodensteina i Piju Kirchhoff odvela do mondenog imanja i konjičkog kluba Waldhof. Tamo su saznali da je Isabel Kerstner, lijepa, mlada supruga veterinara za konje, već za života bila omražena; varala je supruga i bila intrigantna zlica. Imena na listi osumnjičenika za ubojstvo sve je više...

No, Isabel Kerstner je poznavala i pokojnog državnog odvjetnika – čak i predobro, kako je pokazala jedna pikantna videosnimka. Slučaj je dobio potpuno novu dimenziju..

  • Originalni naziv: Eine unbeliebte Frau
  • Prevodilac: Renata Jandrašek
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prvi slučaj za Piju Kirchhoff i Olivera von Bodensteina Jednog nedjeljnog jutra u kolovozu u vinogradu pokraj Hochheima pronađeno je truplo. Nedvojbeno je riječ o samoubojstvu: poštovani frankfurtski državni odvjetnik dr. Joachim Hardenbach lovačkom si je puškom pucao u usta. Za nepuni sat Odjel K11 grada Hofheimera pozvao je glavnog inspektora krim-policije Olivera von Bodensteina i njegovu novu kolegicu Piju Kirchhoff na još jedno mjesto zločina. U podnožju izletničkog tornja u Tauernu pronađeno je tijelo mlade žene. No, ovaj je put slučaj samo na prvi pogled izgledao kao samoubojstvo; zapravo je riječ o savršeno isplaniranom hladnokrvnom ubojstvu. Istraga je Olivera von Bodensteina i Piju Kirchhoff odvela do mondenog imanja i konjičkog kluba Waldhof. Tamo su saznali da je Isabel Kerstner, lijepa, mlada supruga veterinara za konje, već za života bila omražena; varala je supruga i bila intrigantna zlica. Imena na listi osumnjičenika za ubojstvo sve je više... No, Isabel Kerstner je poznavala i pokojnog državnog odvjetnika – čak i predobro, kako je pokazala jedna pikantna videosnimka. Slučaj je dobio potpuno novu dimenziju..

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter