Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Nevidljivi sati

Nevidljivi sati

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejvid Mičel


ISBN:

978-86-521-2041-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3155

Broj strana:

712

Težina:

911 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pošto se posvađala s majkom zbog dječka, petnaestogodišnja Holi Sajks bježi od kuće i svog starog života. Holi, međutim, nije obična odbjegla tinejdžerka. Ona je osjetljivo dijete kome su se nekada obraćali glasovi Radio ljudi, kako ih je nazvala - Holi je provodnik za parapsihološke fenomene. Sada, dok luta kroz englesku provinciju, vizije počinju da se ređaju a njena stvarnost da nalikuje na košmar.

Njen bijeg je međutim tek uvod u strašne događaje koji će ostaviti neizbrisive ožiljke na njenoj porodici. Ta neriješena misterija odjekivaće kroz decenije Holinog života i uticati na sve ljude koje Holi voli - pa čak i na one koji se još nisu rodili.

Jednog ljetnog dana 1984. Holi sreće čudnu ženu koja joj nudi gutljaj čaja u zamenu za azil. Proći će decenije pre nego što Holi shvati kakav je tačno azil ta žena tražila...

Stipendista sa Kembridža koji priprema sebi život u bogatstvu i moći, novinar koji se osjeća živ samo kada izvještava s ratišta, sredovečni pisac koji oplakuje svoje izgnanstvo s bestseler lista i Holi - svi oni igraju neku ulogu u nadrealnom, nevidljivom ratu koji se događa na rubovima našeg svijeta. Od švajcarskih Alpa u srednjem vijeku do australijske divljine u devetnaestom, od hotela u Šangaju do otmjene kuće na Menhetnu u bliskoj budućnosti, njihove priče se presecaju u trenucima svakodnevnih i izuzetnih čuda.

  • Originalni naziv: The Bone Clocks
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pošto se posvađala s majkom zbog dječka, petnaestogodišnja Holi Sajks bježi od kuće i svog starog života. Holi, međutim, nije obična odbjegla tinejdžerka. Ona je osjetljivo dijete kome su se nekada obraćali glasovi Radio ljudi, kako ih je nazvala - Holi je provodnik za parapsihološke fenomene. Sada, dok luta kroz englesku provinciju, vizije počinju da se ređaju a njena stvarnost da nalikuje na košmar. Njen bijeg je međutim tek uvod u strašne događaje koji će ostaviti neizbrisive ožiljke na njenoj porodici. Ta neriješena misterija odjekivaće kroz decenije Holinog života i uticati na sve ljude koje Holi voli - pa čak i na one koji se još nisu rodili. Jednog ljetnog dana 1984. Holi sreće čudnu ženu koja joj nudi gutljaj čaja u zamenu za azil. Proći će decenije pre nego što Holi shvati kakav je tačno azil ta žena tražila... Stipendista sa Kembridža koji priprema sebi život u bogatstvu i moći, novinar koji se osjeća živ samo kada izvještava s ratišta, sredovečni pisac koji oplakuje svoje izgnanstvo s bestseler lista i Holi - svi oni igraju neku ulogu u nadrealnom, nevidljivom ratu koji se događa na rubovima našeg svijeta. Od švajcarskih Alpa u srednjem vijeku do australijske divljine u devetnaestom, od hotela u Šangaju do otmjene kuće na Menhetnu u bliskoj budućnosti, njihove priče se presecaju u trenucima svakodnevnih i izuzetnih čuda.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter