Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Nervus vagus i druge priče

Nervus vagus i druge priče

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-99976-907-6-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5159

Broj strana:

108

Težina:

276 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Otkako smo u junu 2018. objavili Mandarinske patke, njenu prvu knjigu, Milanka je stekla brojne poštovaoce kako među čitalačkom publikom, tako i među kritičarima. Đorđe Krajišnik, književni kritičar Oslobođenja, u jednom vikend-izdanju posvetio je cijelu jednu stranicu njenoj knjizi, a nedugo nakon toga stigla je i nagrada Čučkova knjiga, koja se dodjeljuje za najbolju prvu knjigu.

Slučajno je ispalo tako da i u ovoj zbirci, kao i Milankinoj prvoj, imaju tačno 22 priče. Recenzetkinja i urednica ove knjige Tanja Stupar Trifunović napisala je da je Nervus vagus i druge priče zbrika dopadljivih i čitljivih priča koje će snažnim emotivnim nabojem, interesantnim uplivima u svakodnevno i stalnim hodom između tragičnog i komičnog lako pridobiti svoje čitaoce i natjerati ih da naizgled obične stvari sagledaju iz drugačije perspektive.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkako smo u junu 2018. objavili Mandarinske patke, njenu prvu knjigu, Milanka je stekla brojne poštovaoce kako među čitalačkom publikom, tako i među kritičarima. Đorđe Krajišnik, književni kritičar Oslobođenja, u jednom vikend-izdanju posvetio je cijelu jednu stranicu njenoj knjizi, a nedugo nakon toga stigla je i nagrada Čučkova knjiga, koja se dodjeljuje za najbolju prvu knjigu. Slučajno je ispalo tako da i u ovoj zbirci, kao i Milankinoj prvoj, imaju tačno 22 priče. Recenzetkinja i urednica ove knjige Tanja Stupar Trifunović napisala je da je Nervus vagus i druge priče zbrika dopadljivih i čitljivih priča koje će snažnim emotivnim nabojem, interesantnim uplivima u svakodnevno i stalnim hodom između tragičnog i komičnog lako pridobiti svoje čitaoce i natjerati ih da naizgled obične stvari sagledaju iz drugačije perspektive.

Dodatne informacije

Izdavač Imprimatur
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter