Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Neprimetni

Neprimetni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ketrin Veb


ISBN:

978-86-521-1386-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5324

Broj strana:

431

Težina:

545 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka romana Nasleđe.

Nezaboravna priča o ljubavi, izdaji - i ubistvu.

Pretpostavljam da je vrlo mala mogućnost da se on sjeća porodičnih priča, pomalo snuždeno je rekla Lija.
Sjećanja su tu, samo treba... - Mark je mahnuo šakom između njih - doprijeti do njih. Sva su umršena. Veze među sjećanjima i mislima više nisu prohodne kako bi trebalo da budu. Sve je nepovezano...
Ubistvo!, glasno je šapnuo iskolačivši oči kao dijete. Krvavo ubistvo! Liji je jeza prošla leđima. Bilo je nečeg čudnog u tome kako su oči Džefrija Kaninga zasijale, nečeg u njegovom šapatu, kao da tačno oponaša kako je reagovao kad je prvi put čuo za to. Iznenada je bila ubijeđena da je to pravo sjećanje, da se zaista dogodilo i da je upravo taj zločin proganjao Hester Kaning. Ubistvo!

Engleska, 1911. godine.
Slobodoumna mlada žena stiže u uspavano berkširsko selo na položaj sluškinje u domaćinstvu sveštenika Kaninga i njegove žene Hester. Njen dolazak pokrenuće čitav niz neočekivanih događaja koji će uticati na sve njih. Ket krije tajne iz prošlosti - tajne koje je njena nova gospodarica spremna da previdi, ali koje nikad neće razumjeti...
To nije jedino sa čime Hester Kaning treba da se izbori. Njen muž u kuću poziva jednog mladića koji sa sobom donosi opasne opsesije... Za vrijeme dugog, teškog ljeta, parohijsku kuću će uzburkati ambicija, ljubav i ljubomora - s razornim posljedicama.

  • Originalni naziv: The Unseen
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka romana Nasleđe. Nezaboravna priča o ljubavi, izdaji - i ubistvu. Pretpostavljam da je vrlo mala mogućnost da se on sjeća porodičnih priča, pomalo snuždeno je rekla Lija. Sjećanja su tu, samo treba... - Mark je mahnuo šakom između njih - doprijeti do njih. Sva su umršena. Veze među sjećanjima i mislima više nisu prohodne kako bi trebalo da budu. Sve je nepovezano... Ubistvo!, glasno je šapnuo iskolačivši oči kao dijete. Krvavo ubistvo! Liji je jeza prošla leđima. Bilo je nečeg čudnog u tome kako su oči Džefrija Kaninga zasijale, nečeg u njegovom šapatu, kao da tačno oponaša kako je reagovao kad je prvi put čuo za to. Iznenada je bila ubijeđena da je to pravo sjećanje, da se zaista dogodilo i da je upravo taj zločin proganjao Hester Kaning. Ubistvo! Engleska, 1911. godine. Slobodoumna mlada žena stiže u uspavano berkširsko selo na položaj sluškinje u domaćinstvu sveštenika Kaninga i njegove žene Hester. Njen dolazak pokrenuće čitav niz neočekivanih događaja koji će uticati na sve njih. Ket krije tajne iz prošlosti - tajne koje je njena nova gospodarica spremna da previdi, ali koje nikad neće razumjeti... To nije jedino sa čime Hester Kaning treba da se izbori. Njen muž u kuću poziva jednog mladića koji sa sobom donosi opasne opsesije... Za vrijeme dugog, teškog ljeta, parohijsku kuću će uzburkati ambicija, ljubav i ljubomora - s razornim posljedicama.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter