Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Nemi i ukleti

Nemi i ukleti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Vilson


ISBN:

978-86-7436-652-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1396

Broj strana:

424

Težina:

536 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mario Vega ima sedam godina. U jednom elitnom predgrađu Sevilje, njegov otac Rafael leži mrtav na kuhinjskom podu, a majka mu je udavljena jastukom. Čini se da je na djelu dogovoreno samoubistvo, ali u glavnom inspektoru Havijeru Falkonu budi se sumnja kad u šaci mrtvog čovjeka pronađe zgužvanu zagonetnu poruku.

Po nesnosnoj ljetnjoj žezi, Falkon sklapa kockice tajanstvenog života Rafaela Vege, da bi ubrzo počele da mu stižu prijetnje ruske mafije, koja odnedavno operiše u gradu. Istraga će ga dovesti do američkog para umjetnika s iznenađujućom prošlošću i do jadom ophrvanog poznatog glumca čiji sin jedinac robija zbog užasnog zločina.

Zatim se događaju još dva samoubistva - jedno od njih izvršiće policijski starešina. Dok šumski požar bjesni po brdima iznad Sevilje brišući sve što mu se nađe na putu, Falkon mora da se pomuči da bi došao do istine, a naposljetku shvata kako je sve međusobno povezano i proniče u još jednu tajnu skrivenu u potamnjeloj srži Veginog života.

  • Prevodilac: Vladimir Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mario Vega ima sedam godina. U jednom elitnom predgrađu Sevilje, njegov otac Rafael leži mrtav na kuhinjskom podu, a majka mu je udavljena jastukom. Čini se da je na djelu dogovoreno samoubistvo, ali u glavnom inspektoru Havijeru Falkonu budi se sumnja kad u šaci mrtvog čovjeka pronađe zgužvanu zagonetnu poruku. Po nesnosnoj ljetnjoj žezi, Falkon sklapa kockice tajanstvenog života Rafaela Vege, da bi ubrzo počele da mu stižu prijetnje ruske mafije, koja odnedavno operiše u gradu. Istraga će ga dovesti do američkog para umjetnika s iznenađujućom prošlošću i do jadom ophrvanog poznatog glumca čiji sin jedinac robija zbog užasnog zločina. Zatim se događaju još dva samoubistva - jedno od njih izvršiće policijski starešina. Dok šumski požar bjesni po brdima iznad Sevilje brišući sve što mu se nađe na putu, Falkon mora da se pomuči da bi došao do istine, a naposljetku shvata kako je sve međusobno povezano i proniče u još jednu tajnu skrivenu u potamnjeloj srži Veginog života.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter