Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Nemanjići - Dva orla

Nemanjići - Dva orla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2423-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8852

Broj strana:

71

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Priča o dečaku koji je postao ratnik, ratniku koji je postao državnik i državniku koji je postao svetac.
Vladar Raške države, veliki župan Stefan Nemanja je nakon dugog i iscrpljujućeg rata sa Vizantijom morao da se preda i pao je u zatočeništvo. U Konstantinopolju će otkriti novu mudrost, novu veru i novu nadu. Nakon što sklopi sporazum sa carem Manojlom, vratiće se svojoj porodici i državi, ali će ga tamo sačekati još veća iskušenja. Njegova neobuzdana braća Miroslav i Stracimir tvrdoglavo srljaju u neuspešne ratne pohode. Braneći granice i osvajajući nove teritorije, manirom veštog i iskusnog državnika, Nemanja uspeva u naumu da stvori veću i jaču državu.

Ali nakon prevrata na carskom dvoru i dolaskom novih vladara u Vizantiji, slika sveta će početi da se menja: sa zapada dolaze krstaši predvođeni carem Fridrihom Barbarosom, a sa istoka oštre sablje Turaka Seldžuka. U Rasu, dok lagano shvata da mu je sin miljenik Rastko neobično i nadareno dete, Stefan Nemanja se priprema za presudne događaje...

Druga knjiga trilogije o Stefanu Nemanji i seriji knjiga o najpoznatijoj srpskoj vladarskoj dinastiji koja dolazi iz pera autora bestselera Kainov ožiljak.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 190x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Priča o dečaku koji je postao ratnik, ratniku koji je postao državnik i državniku koji je postao svetac. Vladar Raške države, veliki župan Stefan Nemanja je nakon dugog i iscrpljujućeg rata sa Vizantijom morao da se preda i pao je u zatočeništvo. U Konstantinopolju će otkriti novu mudrost, novu veru i novu nadu. Nakon što sklopi sporazum sa carem Manojlom, vratiće se svojoj porodici i državi, ali će ga tamo sačekati još veća iskušenja. Njegova neobuzdana braća Miroslav i Stracimir tvrdoglavo srljaju u neuspešne ratne pohode. Braneći granice i osvajajući nove teritorije, manirom veštog i iskusnog državnika, Nemanja uspeva u naumu da stvori veću i jaču državu. Ali nakon prevrata na carskom dvoru i dolaskom novih vladara u Vizantiji, slika sveta će početi da se menja: sa zapada dolaze krstaši predvođeni carem Fridrihom Barbarosom, a sa istoka oštre sablje Turaka Seldžuka. U Rasu, dok lagano shvata da mu je sin miljenik Rastko neobično i nadareno dete, Stefan Nemanja se priprema za presudne događaje... Druga knjiga trilogije o Stefanu Nemanji i seriji knjiga o najpoznatijoj srpskoj vladarskoj dinastiji koja dolazi iz pera autora bestselera Kainov ožiljak.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter