Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Nema udovica

Nema udovica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02273-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8928

Broj strana:

327

Težina:

326 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U gradu u kojem su prijatelji i neprijatelji jedno, ona mora da bude gospodar svoje igre.

Mlada Amerikanka Šarlot Klensi nestala je bez traga dok je leto pred odlazak na koledž radila kao dadilja u Meksiko Sitiju. Taj slučaj ostao je nerešen, ali će njegove posledice biti strašne.

Deset godina kasnije, u Los Anđelesu se dešava niz ubistava, a sve žrtve su pacijenti psihologa Niki Roberts. Kada neko pokuša da ubije i nju, postaje jasno da je i ona postala meta. Iako zarađuje čitajući ljude i izvlačeći iz njih tajne, rešenje ove zagonetke stalno joj izmiče. Dok policija tapka u mraku, Niki upoznaje Dereka Vilijamsa, privatnog detektiva koji se ne boji da rizikuje. Međutim, zbog onog što će otkriti, a posebno jedno ime, krenuće opasnom stazom prošlosti.

Misteriozni manipulator doneo je smrtonosnu igru na ulice grada anđela. Niki Roberts zna previše o starom zločinu, a nemilosrdni ubica svestan je koja je cena njenog ćutanja.

  • Originalni naziv: The Silent Widow
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U gradu u kojem su prijatelji i neprijatelji jedno, ona mora da bude gospodar svoje igre. Mlada Amerikanka Šarlot Klensi nestala je bez traga dok je leto pred odlazak na koledž radila kao dadilja u Meksiko Sitiju. Taj slučaj ostao je nerešen, ali će njegove posledice biti strašne. Deset godina kasnije, u Los Anđelesu se dešava niz ubistava, a sve žrtve su pacijenti psihologa Niki Roberts. Kada neko pokuša da ubije i nju, postaje jasno da je i ona postala meta. Iako zarađuje čitajući ljude i izvlačeći iz njih tajne, rešenje ove zagonetke stalno joj izmiče. Dok policija tapka u mraku, Niki upoznaje Dereka Vilijamsa, privatnog detektiva koji se ne boji da rizikuje. Međutim, zbog onog što će otkriti, a posebno jedno ime, krenuće opasnom stazom prošlosti. Misteriozni manipulator doneo je smrtonosnu igru na ulice grada anđela. Niki Roberts zna previše o starom zločinu, a nemilosrdni ubica svestan je koja je cena njenog ćutanja.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter