Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ne gubite živce zbog malih stvari u ljubavi

Ne gubite živce zbog malih stvari u ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-83509-29-x

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0234

Broj strana:

331

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ne gubite živce zbog malih stvari u ljubavi, je knjiga koja će Vam pomoći da osnažite i održite vezu do koje vam je stalo. Ovo je nezaobilazni priručnik za sve one koji lako planu, za one koji se osjećaju uvrijeđeni i povrijeđeni od strane partnera.

Karlson i supruga razvijaju 100 kratkih strategija koje će sačuvati i vaše i partnerove živce, ali i vašu vezu. Knjigu možete čitati sami ili zajedno, ona je životna, korisna i lako primjeniva.

Evo samo nekoliko strategija koje su ovde detaljnije razređene: Shvatite da tuđa trava nije zelenija, Ne svađajte se ako niste dobro raspoloženi, Sjetite se da partner ne umije da čita misli, Nemojte pretjerano analizirati greške, Ne vraćajte se kući pod stresom, Kažite izvini i još mnogo toga...

Dr Ričard Karlson je autor internacionalne bestseler serije Ne gubite živce zbog malih stvari, vodi ordinaciju za konsultacije po pitanju stresa, predaje kao vanredni profesor na mnogim univerzitetima, gostuje kao specijalni antistres savjetnik u najpoznatijim TV i radio emisijama u Americi. Kristina Karlson, žena koja stoji iza njegovog uspjeha odana je porodici i prijateljima. Ona i Ričard su četrnaest godina u braku, imaju dvoje djece, a ovo je prva zajednička knjiga.

  • Originalni naziv: Dont sweat the Small...
  • Prevodilac: Milana Đurašinov i Saša Novaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne gubite živce zbog malih stvari u ljubavi, je knjiga koja će Vam pomoći da osnažite i održite vezu do koje vam je stalo. Ovo je nezaobilazni priručnik za sve one koji lako planu, za one koji se osjećaju uvrijeđeni i povrijeđeni od strane partnera. Karlson i supruga razvijaju 100 kratkih strategija koje će sačuvati i vaše i partnerove živce, ali i vašu vezu. Knjigu možete čitati sami ili zajedno, ona je životna, korisna i lako primjeniva. Evo samo nekoliko strategija koje su ovde detaljnije razređene: Shvatite da tuđa trava nije zelenija, Ne svađajte se ako niste dobro raspoloženi, Sjetite se da partner ne umije da čita misli, Nemojte pretjerano analizirati greške, Ne vraćajte se kući pod stresom, Kažite izvini i još mnogo toga... Dr Ričard Karlson je autor internacionalne bestseler serije Ne gubite živce zbog malih stvari, vodi ordinaciju za konsultacije po pitanju stresa, predaje kao vanredni profesor na mnogim univerzitetima, gostuje kao specijalni antistres savjetnik u najpoznatijim TV i radio emisijama u Americi. Kristina Karlson, žena koja stoji iza njegovog uspjeha odana je porodici i prijateljima. Ona i Ričard su četrnaest godina u braku, imaju dvoje djece, a ovo je prva zajednička knjiga.

Dodatne informacije

Izdavač Moć knjige
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter