Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Naučite React

Naučite React

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7555-427-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

B8133

Broj strana:

286

Težina:

522 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Što se tiče novih radnih okvira i biblioteka za veb, React je postigao trenutni uspeh. Ne samo da se bavi najuobičajenijim problemima s kojima se programeri susreću kada prave složene aplikacije, već nudi dodatne trikove koji daleko olakšavaju pravljenje ­vizuelnih elemenata za takve aplikacije.

Međutim, React nije naročito pogodan ni pristupačan za početnike. Ili bar nije bio do sad. U knjigu Naučite React, autor Kirupa Činatambi unosi svoj svež, jasan i vrlo ličan stil pisa­nja kako bi programerima koji se tek upoznaju sa Reactom pomogao da shvate njegove osnove i nauče kako da ga koriste za izgradnju aplikacija koje odlično rade (i izgledaju).
Naučite React, jedina knjiga na tržištu zahvaljujući kojoj ćete za samo nekoliko minuta napraviti i pokrenuti svoju prvu Reactovu aplikaciju, dupke je puna ilustracija koje će vam pomoći da vizuelizujete složene koncepte i praktičnih primera koji pokazuju kako da primenite ono što ste naučili.
- Napravite svoju prvu Reactovu aplikaciju
- Napravite komponente za definisanje korisničkog okruženja
- Kombinujte komponente u nove komponente da biste pravili složenija korisnička okruženja
- Koristite JSX da biste definisali vizuelne elemente bez pisanja kompletnog JavaScripta
- Izborite se sa održavanjem stanja
- Dodeljujte stilove na Reactov način
- Shvatite misteriozni životni ciklus komponente
- Pravite višestranične aplikacije pomoću rutiranja i prikaza
- Iskoristite Redux da biste lako upravljali podacima i stanjem aplikacije

  • Originalni naziv: Learning React
  • Prevodilac: Jasmina Đorđević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 168x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Što se tiče novih radnih okvira i biblioteka za veb, React je postigao trenutni uspeh. Ne samo da se bavi najuobičajenijim problemima s kojima se programeri susreću kada prave složene aplikacije, već nudi dodatne trikove koji daleko olakšavaju pravljenje ­vizuelnih elemenata za takve aplikacije. Međutim, React nije naročito pogodan ni pristupačan za početnike. Ili bar nije bio do sad. U knjigu Naučite React, autor Kirupa Činatambi unosi svoj svež, jasan i vrlo ličan stil pisa­nja kako bi programerima koji se tek upoznaju sa Reactom pomogao da shvate njegove osnove i nauče kako da ga koriste za izgradnju aplikacija koje odlično rade (i izgledaju). Naučite React, jedina knjiga na tržištu zahvaljujući kojoj ćete za samo nekoliko minuta napraviti i pokrenuti svoju prvu Reactovu aplikaciju, dupke je puna ilustracija koje će vam pomoći da vizuelizujete složene koncepte i praktičnih primera koji pokazuju kako da primenite ono što ste naučili. - Napravite svoju prvu Reactovu aplikaciju - Napravite komponente za definisanje korisničkog okruženja - Kombinujte komponente u nove komponente da biste pravili složenija korisnička okruženja - Koristite JSX da biste definisali vizuelne elemente bez pisanja kompletnog JavaScripta - Izborite se sa održavanjem stanja - Dodeljujte stilove na Reactov način - Shvatite misteriozni životni ciklus komponente - Pravite višestranične aplikacije pomoću rutiranja i prikaza - Iskoristite Redux da biste lako upravljali podacima i stanjem aplikacije

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter