Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Naučite PHP 7 - objektno-orijentisano modularno programiranje (HTML 5, CSS 3, JavaScript, XML)

Naučite PHP 7 -  objektno-orijentisano modularno programiranje (HTML 5, CSS 3, JavaScript, XML)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-506-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5325

Broj strana:

294

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj novoj knjizi o PHP-u 7 je pažljivo i jasno prezentovano pisanje solidnog i sigurnog objektno-orijentisanog koda u novom PHP-u 7.

Za primere programiranja upotrebljene su najnovije PHP funkcije, uključujući poboljšanu enkripciju lozinke, koristeći tehniku password_hash.

Ova knjiga uči vas uz praktične vežbe, obezbeđujući kompletne primere kodiranja.

Vežbe „Uradite“ u svakom poglavlju omogućavaju da promenite primer koda. Vežbe za programiranje na kraju svakog poglavlja pomoći će vam da kreirate svoje aplikacije, koristeći algoritme koji su predstavljeni u konkretnom poglavlju. Kreiraćete kompletne troslojne aplikacije, koristeći prirodni proces gradnje i testiranja modula unutar svakog sloja.

Svaki sloj je logički i fizički odvojen pomoću objektno-orijentisanih tehnika i tehnika zavisnosti, omogućavajući nezavisne slojeve koji mogu da budu ažurirani sa veoma malo efekata na druge slojeve ili bez tih efekata. Pored učenja dobrih tehnika programiranja putem objektno-orijentisanog programiranja, posebno je istaknuto kreiranje sigurnog koda. Po završetku svakog poglavlja čitaocu je pružena mogućnost da dizajnira i kreira aplikaciju koja je u vezi sa konceptima koji su naučeni u konkretnom poglavlju.

Naučićete:

- koje su osnove PHP 7 jezika: uslovni iskazi, petlje, nizovi i metodi (funkcije)
- kako da kombinujete PHP sa HTML5, CSS3 i JavaScriptom za kreiranje web aplikacija
- kako da koristite XML, JSON i MySQL podatke
- kako da upotrebite tehnike sigurnog kodiranja
- kako da kreirate evidenciju grešaka, evidenciju korisnika i evidenciju aplikacije
- koje su različite tehnike za kreiranje rezervnih kopija i vraćanje koda
- kako da upotrebite Try/Catch blokove kao istaknute u PHP-u 7 za rukovanje izuzecima u programu

  • Prevodilac: Slavica Prudkov
  • Izdanje: 7
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj novoj knjizi o PHP-u 7 je pažljivo i jasno prezentovano pisanje solidnog i sigurnog objektno-orijentisanog koda u novom PHP-u 7. Za primere programiranja upotrebljene su najnovije PHP funkcije, uključujući poboljšanu enkripciju lozinke, koristeći tehniku password_hash. Ova knjiga uči vas uz praktične vežbe, obezbeđujući kompletne primere kodiranja. Vežbe „Uradite“ u svakom poglavlju omogućavaju da promenite primer koda. Vežbe za programiranje na kraju svakog poglavlja pomoći će vam da kreirate svoje aplikacije, koristeći algoritme koji su predstavljeni u konkretnom poglavlju. Kreiraćete kompletne troslojne aplikacije, koristeći prirodni proces gradnje i testiranja modula unutar svakog sloja. Svaki sloj je logički i fizički odvojen pomoću objektno-orijentisanih tehnika i tehnika zavisnosti, omogućavajući nezavisne slojeve koji mogu da budu ažurirani sa veoma malo efekata na druge slojeve ili bez tih efekata. Pored učenja dobrih tehnika programiranja putem objektno-orijentisanog programiranja, posebno je istaknuto kreiranje sigurnog koda. Po završetku svakog poglavlja čitaocu je pružena mogućnost da dizajnira i kreira aplikaciju koja je u vezi sa konceptima koji su naučeni u konkretnom poglavlju. Naučićete: - koje su osnove PHP 7 jezika: uslovni iskazi, petlje, nizovi i metodi (funkcije) - kako da kombinujete PHP sa HTML5, CSS3 i JavaScriptom za kreiranje web aplikacija - kako da koristite XML, JSON i MySQL podatke - kako da upotrebite tehnike sigurnog kodiranja - kako da kreirate evidenciju grešaka, evidenciju korisnika i evidenciju aplikacije - koje su različite tehnike za kreiranje rezervnih kopija i vraćanje koda - kako da upotrebite Try/Catch blokove kao istaknute u PHP-u 7 za rukovanje izuzecima u programu

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter