Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Nasumičnosti

Nasumičnosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ali Smith


ISBN:

953-201-567-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2150

Broj strana:

220

Težina:

505 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Treći roman škotske spisateljice Ali Smith (1962) Nasumičnosti počinje kao priča o dvanaestogodišnjoj Astrid koja se na ljetnim praznicima u mirnom Norfolku dosađuje u društvu mame Eve, očuha Michaela i starijeg brata Magnusa, sve dok se u obiteljski život ne umiješa zagonetna žena koja, zavodeći tinejdžera Magnusa, istovremeno i uznemiruje i obogaćuje živote već potonulih članova obitelji Smart, koliko god oni, svatko na svoj način, bježali od te realnosti.

Nasumičnosti su, po mnogo čemu, nesvakidašnji roman - Ali Smith se, u tradiciji velikih otočkih romana, bavi se seroiznim temama - iluzijama stvarnosti, prirodom istine, ulogom vjere i napuklinama zajedništva. Ujedno, Nasumičnosti su prelijepo napisan roman koji plijeni pažnju i veličanstvenim stilom i odvažnim inovativnim korištenjem slobodnog stila pripovijedanja koji autorici omogućuje upliv u svjetove njezinih likova koji neprestano žive u svojim glavama, ne spoznajući nikada u potpunosti realnost vanjskog svijeta.

  • Originalni naziv: The Accidental
  • Prevodilac: Petar Vujačić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Treći roman škotske spisateljice Ali Smith (1962) Nasumičnosti počinje kao priča o dvanaestogodišnjoj Astrid koja se na ljetnim praznicima u mirnom Norfolku dosađuje u društvu mame Eve, očuha Michaela i starijeg brata Magnusa, sve dok se u obiteljski život ne umiješa zagonetna žena koja, zavodeći tinejdžera Magnusa, istovremeno i uznemiruje i obogaćuje živote već potonulih članova obitelji Smart, koliko god oni, svatko na svoj način, bježali od te realnosti. Nasumičnosti su, po mnogo čemu, nesvakidašnji roman - Ali Smith se, u tradiciji velikih otočkih romana, bavi se seroiznim temama - iluzijama stvarnosti, prirodom istine, ulogom vjere i napuklinama zajedništva. Ujedno, Nasumičnosti su prelijepo napisan roman koji plijeni pažnju i veličanstvenim stilom i odvažnim inovativnim korištenjem slobodnog stila pripovijedanja koji autorici omogućuje upliv u svjetove njezinih likova koji neprestano žive u svojim glavama, ne spoznajući nikada u potpunosti realnost vanjskog svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter