Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.232

Facebook slicica

Katalog

Nasljednici

Nasljednici

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-545-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7730

Broj strana:

234

Težina:

382 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Matthew King po mnogima je najsretniji čovjek na Havajima. Njegov pradjed bio je oženjen havajskom princezom, što Matta, glavnog upravitelja obiteljske zaklade, i njegovu brojnu bližu i daljnju rodbinu čini direktnim nasljednicima kraljevske krvi, te posljednjim velikim zemljoposjednicima u državi. Zakladi ističe zakonski rok postojanja i golemi zaljev i s njim najljepši dio civilizacijom nenarušene havajske obale mora se prodati – za puste milijune dolara. Kingovi će unovčiti nasljedstvo i svi će biti sretni i bogati.

No, život u raju nije tako sjajan kao što se doima. Mattove su se dvije kćeri otele kontroli: desetogodišnja Scottie mala je pametnjakovićka koja očajnički pokušava na sebe skrenuti pažnju, dok je prelijepa Alex s osamnaest već bivši model i bivša ovisnica. Njegova karizmatična supruga Joanie, uvijek u potrazi za novim uzbuđenjima, sada je u bolnici i leži u komi nakon nesreće u utrci brodova te je samo kratko vrijeme dijeli od isključivanja s aparata za održavanje na životu, kako to izričito traži njezina oporuka. Matt će morati okupiti sve njezine prijatelje i obitelj kako bi se od nje oprostili, što je samo po sebi teška situacija, no pritom će nehotice otkriti kako on možda nije jedini muškarac kojeg je Joanie ikada istinski voljela.

  • Originalni naziv: THE DESCENDANTS
  • Prevodilac: Snježana Ercegovac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Matthew King po mnogima je najsretniji čovjek na Havajima. Njegov pradjed bio je oženjen havajskom princezom, što Matta, glavnog upravitelja obiteljske zaklade, i njegovu brojnu bližu i daljnju rodbinu čini direktnim nasljednicima kraljevske krvi, te posljednjim velikim zemljoposjednicima u državi. Zakladi ističe zakonski rok postojanja i golemi zaljev i s njim najljepši dio civilizacijom nenarušene havajske obale mora se prodati – za puste milijune dolara. Kingovi će unovčiti nasljedstvo i svi će biti sretni i bogati. No, život u raju nije tako sjajan kao što se doima. Mattove su se dvije kćeri otele kontroli: desetogodišnja Scottie mala je pametnjakovićka koja očajnički pokušava na sebe skrenuti pažnju, dok je prelijepa Alex s osamnaest već bivši model i bivša ovisnica. Njegova karizmatična supruga Joanie, uvijek u potrazi za novim uzbuđenjima, sada je u bolnici i leži u komi nakon nesreće u utrci brodova te je samo kratko vrijeme dijeli od isključivanja s aparata za održavanje na životu, kako to izričito traži njezina oporuka. Matt će morati okupiti sve njezine prijatelje i obitelj kako bi se od nje oprostili, što je samo po sebi teška situacija, no pritom će nehotice otkriti kako on možda nije jedini muškarac kojeg je Joanie ikada istinski voljela.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter