Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Naše srećno doba

Naše srećno doba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gong Đijong


ISBN:

978-86-521-1236-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5296

Broj strana:

301

Težina:

409 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka poznata kao Paulo Koeljo orijentalne književnosti.

Ako nestanak topline označava smrt, onda trenutak kad izgubimo toplinu u srcu mora biti još jedna vrsta smrti. Postojalo je vrijeme kad ni on ni ja to nismo znali i samo smo željeli da umremo. Možda je i to bila vrsta smrti.

Tridesetogodišnja Juđong Mun iz bogate je porodice, rastrzana demonima prošlosti i već je triput pokušala da se ubije. Neobičan slučaj ju je povezao sa dvadesetsedmogodišnjim Junsu Đongom, čovjekom iz najnižeg društvenog sloja koji je osuđen za trostruko ubistvo i čeka izvršenje smrtne kazne. Bez volje za životom i bez budućnosti, iako znaju da im svaki susret može biti poslednji, među njima se rađa ljubav - poslednja nada da njihov život može ipak dobiti smisao.

Ova potresna drama koja u mnogome nadilazi okvir ljubavne priče, postala je bestseler i izvan granica Južne Koreje. Gong Đijong zadire duboko u naše emocije stvarajući likove sa kojima ćemo se lako zbližiti iako su njihove sudbine možda u potpunosti drugačije od naših.

Izuzetna priča koja nam daje nadu i poručuje da ne smijemo odustati od života čak ni kad je bolniji od smrti.

  • Originalni naziv: Our Happy Time
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka poznata kao Paulo Koeljo orijentalne književnosti. Ako nestanak topline označava smrt, onda trenutak kad izgubimo toplinu u srcu mora biti još jedna vrsta smrti. Postojalo je vrijeme kad ni on ni ja to nismo znali i samo smo željeli da umremo. Možda je i to bila vrsta smrti. Tridesetogodišnja Juđong Mun iz bogate je porodice, rastrzana demonima prošlosti i već je triput pokušala da se ubije. Neobičan slučaj ju je povezao sa dvadesetsedmogodišnjim Junsu Đongom, čovjekom iz najnižeg društvenog sloja koji je osuđen za trostruko ubistvo i čeka izvršenje smrtne kazne. Bez volje za životom i bez budućnosti, iako znaju da im svaki susret može biti poslednji, među njima se rađa ljubav - poslednja nada da njihov život može ipak dobiti smisao. Ova potresna drama koja u mnogome nadilazi okvir ljubavne priče, postala je bestseler i izvan granica Južne Koreje. Gong Đijong zadire duboko u naše emocije stvarajući likove sa kojima ćemo se lako zbližiti iako su njihove sudbine možda u potpunosti drugačije od naših. Izuzetna priča koja nam daje nadu i poručuje da ne smijemo odustati od života čak ni kad je bolniji od smrti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter