Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Napuštajući Menhetn Bič

Napuštajući Menhetn Bič

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jennifer Egan


ISBN:

978-86-89203-96-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5033

Broj strana:

237

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Dobitnik Nobelove nagrade

Kategorije:

Sadržaj:

Uz atmosferu noir trilera, prvi istorijski roman dobitnice Pulicera Dženifer Igan, „Menhetn Bič“, prati dvoje glavnih junaka na njihovom putovanju kroz svet gangstera, mornara, bankara i sindikalaca. Ova knjiga je opasna, prevrtljiva, očaravajuća – baš kao i vremenski trenutak ispunjen dramatičnim transformacijama kojima ne mogu da odole ni pojedinci, ni društvo, ni Amerika, a ni ceo svet.
U jeku Drugog svetskog rata, Ana Kerigan jednog dana gubi svog oca. Ona radi pri ratnoj mornarici, koja dopušta ženama da zbog manjka radne snage preuzmu poslove koji su bili namenjeni isključivo muškarcima. Postaje ronilac, a zadaci su joj tajne opravke ratnih brodova koji bi trebalo da Americi donesu pobedu. Jednog dana sreće neobičnog čoveka po imenu Dekster Stajls, koga je već jednom upoznala u detinjstvu i za kojeg na neki volšeban način predoseća da ima veze sa sudbinom njenog oca.

  • Originalni naziv: Manhattan Beach
  • Prevodilac: Nikola Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uz atmosferu noir trilera, prvi istorijski roman dobitnice Pulicera Dženifer Igan, „Menhetn Bič“, prati dvoje glavnih junaka na njihovom putovanju kroz svet gangstera, mornara, bankara i sindikalaca. Ova knjiga je opasna, prevrtljiva, očaravajuća – baš kao i vremenski trenutak ispunjen dramatičnim transformacijama kojima ne mogu da odole ni pojedinci, ni društvo, ni Amerika, a ni ceo svet. U jeku Drugog svetskog rata, Ana Kerigan jednog dana gubi svog oca. Ona radi pri ratnoj mornarici, koja dopušta ženama da zbog manjka radne snage preuzmu poslove koji su bili namenjeni isključivo muškarcima. Postaje ronilac, a zadaci su joj tajne opravke ratnih brodova koji bi trebalo da Americi donesu pobedu. Jednog dana sreće neobičnog čoveka po imenu Dekster Stajls, koga je već jednom upoznala u detinjstvu i za kojeg na neki volšeban način predoseća da ima veze sa sudbinom njenog oca.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Dobitnik Nobelove nagrade

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter