Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Napadi na mrežne protokole - Hakerski vodič za hvatanje mrežnog saobraćaja, analizu i iskorišćavanje ranjivosti mreže

Napadi na mrežne protokole - Hakerski vodič za hvatanje mrežnog saobraćaja, analizu i iskorišćavanje ranjivosti mreže

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: James Forshaw


ISBN:

978-86-7555-429-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

B8132

Broj strana:

319

Težina:

596 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,00 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi Napadi na mrežne protokole autor James Forshaw, jedan od najvećih svetskih lovaca na programske greške, zaronio je duboko ispod površine bezbednosti mrežnih protokola. U ovom sveobuhvat­nom vodiču, umrežavanje se obrađuje iz perspektive napadača kako bi se omogućilo lakše otkrivanje, iskorišćavanje i zaštita ranjivosti protokola.

Ovo putovanje započinje osnovama računarskih mreža i hvatanjem mrežnog saobraćaja, a nasta­vlja se statičkom i dinamičkom analizom pro­tokola, najčešćim strukturama, kriptografijom i bezbednošću protokola. Zatim se fokus premešta na pronalaženje i iskorišćavanje ranjivosti, sa pregledom najčešćih klasa programskih grešaka, faz testiranjem, otkrivanjem grešaka i napadima iscrpljivanjem.

Naučite kako da:
- hvatate pakete, radite sa njima i ponavljate ih;
- pišete kôd alatki za seciranje saobraćaja i obratno inženjerstvo kako biste razumeli interno funkcionisanje mrežnih protokola;
- otkrivate i iskorišćavate ranjivosti, kao što su oštećivanje podataka u memoriji, zaobilaženje provere identiteta i uskraćivanje usluga;
- koristite alatke za hvatanje i analizu, kao što je Wireshark, i razvijate sopstvene prilagođene mrežne posrednike kako biste radili sa mrežnim saobraćajem.

Knjiga Napadi na mrežne protokole obavezno je štivo za sve ispitivače neprobojnosti, lovce na greške i programere koji žele da razumeju i otkrivaju bezbednosne ranjivosti na mreži.

  • Originalni naziv: Attacking Network Protocols...
  • Prevodilac: Vesna Vujaklija-Sušić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 168x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi Napadi na mrežne protokole autor James Forshaw, jedan od najvećih svetskih lovaca na programske greške, zaronio je duboko ispod površine bezbednosti mrežnih protokola. U ovom sveobuhvat­nom vodiču, umrežavanje se obrađuje iz perspektive napadača kako bi se omogućilo lakše otkrivanje, iskorišćavanje i zaštita ranjivosti protokola. Ovo putovanje započinje osnovama računarskih mreža i hvatanjem mrežnog saobraćaja, a nasta­vlja se statičkom i dinamičkom analizom pro­tokola, najčešćim strukturama, kriptografijom i bezbednošću protokola. Zatim se fokus premešta na pronalaženje i iskorišćavanje ranjivosti, sa pregledom najčešćih klasa programskih grešaka, faz testiranjem, otkrivanjem grešaka i napadima iscrpljivanjem. Naučite kako da: - hvatate pakete, radite sa njima i ponavljate ih; - pišete kôd alatki za seciranje saobraćaja i obratno inženjerstvo kako biste razumeli interno funkcionisanje mrežnih protokola; - otkrivate i iskorišćavate ranjivosti, kao što su oštećivanje podataka u memoriji, zaobilaženje provere identiteta i uskraćivanje usluga; - koristite alatke za hvatanje i analizu, kao što je Wireshark, i razvijate sopstvene prilagođene mrežne posrednike kako biste radili sa mrežnim saobraćajem. Knjiga Napadi na mrežne protokole obavezno je štivo za sve ispitivače neprobojnosti, lovce na greške i programere koji žele da razumeju i otkrivaju bezbednosne ranjivosti na mreži.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter