Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Najgora djeca na svijetu

Najgora djeca na svijetu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531421591

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B6306

Broj strana:

261

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

NAJGORA DJECA NA SVIJETU donosi deset genijalno groznih i urnebesno duhovitih priča omiljenog dječjeg pisca Davida Walliamsa.

Jeste li spremni upoznati pet grozomornih dječaka i pet jezivih djevojčica? Upoznajte slinavog Slavka čija mu slina donosi nevolje na školskom putovanju. Ili Sofiju koja toliko obožava gledati televiziju da se na kraju pretvori u svoju omiljenu sofu…

Djeca nižih razreda u školi jednostavno će obožavati ovu zbirku zločesto duhovitih i neodoljivo nestašnih priča jednog od najpopularnijih svjetskih autora, Davida Walliamsa, o djeci koja imaju grozne navike u svakodnevnom životu koje autor dovodi do apsurda i koje djecu usmjeravaju prema dobrom ponašanju. Deset priča o najužasnijoj djeci koja su ikada živjela dolazi u prekrasno ilustriranom izdanju u boji, čije fantastične ilustracije potpisuje genijalni Tony Ross.

  • Prevodilac: Ivana Bilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

NAJGORA DJECA NA SVIJETU donosi deset genijalno groznih i urnebesno duhovitih priča omiljenog dječjeg pisca Davida Walliamsa. Jeste li spremni upoznati pet grozomornih dječaka i pet jezivih djevojčica? Upoznajte slinavog Slavka čija mu slina donosi nevolje na školskom putovanju. Ili Sofiju koja toliko obožava gledati televiziju da se na kraju pretvori u svoju omiljenu sofu… Djeca nižih razreda u školi jednostavno će obožavati ovu zbirku zločesto duhovitih i neodoljivo nestašnih priča jednog od najpopularnijih svjetskih autora, Davida Walliamsa, o djeci koja imaju grozne navike u svakodnevnom životu koje autor dovodi do apsurda i koje djecu usmjeravaju prema dobrom ponašanju. Deset priča o najužasnijoj djeci koja su ikada živjela dolazi u prekrasno ilustriranom izdanju u boji, čije fantastične ilustracije potpisuje genijalni Tony Ross.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter