Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Najduže putovanje

Najduže putovanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2092-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3174

Broj strana:

440

Težina:

557 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Izuzetna priča o putovanju do najdaljih dometa ljudskog srca.

Ajra Levinson je u nevolji. Star devedeset jednu godinu, slabog zdravlja i sam na svijetu, zatekao se na pustom nasipu poslije saobraćajne nesreće. Teško povrijeđen, bori se da ostane pri svjesti dok mu se prikazuje magloviti lik - najednom pored sebe vidi svoju voljenu suprugu Rut, od čije je smrti proteklo devet godina. Ajra zna da Rut nikako ne može biti pored njega u kolima, ali se grčevito hvata za njene riječi i svoje uspomene, i ponovo proživljava tuge i radosti koje su obilježile njihov brak.

Nekoliko kilometara dalje, dok prisustvuje rodeu, studentkinja Sofija Danko doživjeće veliku promjenu u životu. Oporavljajući se od nedavnog raskida s momkom, upoznaje mladog kauboja Luka, koji ima malo zajedničkog s povlašćenim mladićima kakve Sofija sreće u školi. Luk je uvodi u svijet gdje se na kocku stavlja mnogo: opstanak i uspjeh, propast i priznanje - čak i život i smrt. Dok se između nje i Luka rađa ljubav, Sofija zamišlja budućnost veoma različitu od njenih dotadašnjih planova, budućnost koju Luk može da ostvari... ukoliko je najprije ne uništi njegova tajna.

Ajra i Rut. Sofija i Luk. Dva para koja imaju malo toga zajedničkog i koje razdvajaju godine i iskustvo. Njihovi životi će se ipak ispreplesti s neočekivanom žestinom podsjećajući sve nas da nas čak i najteže odluke mogu povesti na neverovatna putovanja - dalje od beznađa, dalje od smrti, do najdaljih dometa ljudskog srca.

  • Originalni naziv: The Longest Ride
  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Izuzetna priča o putovanju do najdaljih dometa ljudskog srca. Ajra Levinson je u nevolji. Star devedeset jednu godinu, slabog zdravlja i sam na svijetu, zatekao se na pustom nasipu poslije saobraćajne nesreće. Teško povrijeđen, bori se da ostane pri svjesti dok mu se prikazuje magloviti lik - najednom pored sebe vidi svoju voljenu suprugu Rut, od čije je smrti proteklo devet godina. Ajra zna da Rut nikako ne može biti pored njega u kolima, ali se grčevito hvata za njene riječi i svoje uspomene, i ponovo proživljava tuge i radosti koje su obilježile njihov brak. Nekoliko kilometara dalje, dok prisustvuje rodeu, studentkinja Sofija Danko doživjeće veliku promjenu u životu. Oporavljajući se od nedavnog raskida s momkom, upoznaje mladog kauboja Luka, koji ima malo zajedničkog s povlašćenim mladićima kakve Sofija sreće u školi. Luk je uvodi u svijet gdje se na kocku stavlja mnogo: opstanak i uspjeh, propast i priznanje - čak i život i smrt. Dok se između nje i Luka rađa ljubav, Sofija zamišlja budućnost veoma različitu od njenih dotadašnjih planova, budućnost koju Luk može da ostvari... ukoliko je najprije ne uništi njegova tajna. Ajra i Rut. Sofija i Luk. Dva para koja imaju malo toga zajedničkog i koje razdvajaju godine i iskustvo. Njihovi životi će se ipak ispreplesti s neočekivanom žestinom podsjećajući sve nas da nas čak i najteže odluke mogu povesti na neverovatna putovanja - dalje od beznađa, dalje od smrti, do najdaljih dometa ljudskog srca.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter