Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Najbolja talijanska tjestenina

Najbolja talijanska tjestenina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gino Dacampo


ISBN:

978-953-14-1158-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8541

Broj strana:

208

Težina:

847 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Raznovrsna, brza i zdrava, tjestenina je najpraktičnija hrana, a Ginovi recepti iskorištavaju tu jednostavnost i raznolikost ne žrtvujući okus. Starim, omiljenim jelima dodao je neke nove elemente, a predstavio je i ponešto neobičnije kombinacije. Jednostavne upute za izradu svježe tjestenine nalaze se uz fotografije koje oslikavaju taj proces, a Gino navodi i najbolje načine na koje možete upotrijebiti različite oblike tjestenina koji postoje na tržištu – od svakodnevnih, poput špageta, raviola i fusilla, do manje poznatih, primjerice mezzeluna, bucatina i conchiglia rigata. Tomu dodajte uvod o blagodatima tjestenine – primjerice mali udio soli, nizak glikemijski indeks – koji je napisala vodeća nutricionistica Juliette Kellow i dopustite da vam Gino pokaže kako je tjestenina savršen izbor da postignete maksimalno zadovoljstvo uz minimalan trud!

  • Prevodilac: Mirta Jambrović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205X255
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Raznovrsna, brza i zdrava, tjestenina je najpraktičnija hrana, a Ginovi recepti iskorištavaju tu jednostavnost i raznolikost ne žrtvujući okus. Starim, omiljenim jelima dodao je neke nove elemente, a predstavio je i ponešto neobičnije kombinacije. Jednostavne upute za izradu svježe tjestenine nalaze se uz fotografije koje oslikavaju taj proces, a Gino navodi i najbolje načine na koje možete upotrijebiti različite oblike tjestenina koji postoje na tržištu – od svakodnevnih, poput špageta, raviola i fusilla, do manje poznatih, primjerice mezzeluna, bucatina i conchiglia rigata. Tomu dodajte uvod o blagodatima tjestenine – primjerice mali udio soli, nizak glikemijski indeks – koji je napisala vodeća nutricionistica Juliette Kellow i dopustite da vam Gino pokaže kako je tjestenina savršen izbor da postignete maksimalno zadovoljstvo uz minimalan trud!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter