Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Najbolja godina vašeg života - sanjajte, planirajte, živite

Najbolja godina vašeg života - sanjajte, planirajte, živite

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Debbie Ford


ISBN:

978-86-7804-151-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3457

Broj strana:

134

Težina:

271 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prestanite da sanjate budućnost i počnite da živite svoje snove. Mnogi od nas provedu dane razmišljajući, pričajući i maštajući o tome kako život treba da nam izgleda samo da je.... Donosimo odluke, obećavamo sebi da ćemo početi da tražimo novi posao, krećemo u potragu za osobom iz snova, počinjemo da vježbamo, prestajemo da pušimo – radimo na svojim životnim ciljevma i onda – odustajemo, postajemo previše zauzeti i zaboravljamo ono što nam je zaista važno. Još jedna godina prolazi, a snovi ostaju neuhvatljivi. Ali šta ako danas otkrijete način da se život kakav ste oduvek željeli nađe ispred vas? Jeste li spremni da počnete da ga živite?
Najbolja godina vašeg života pokazaće vam kako da raskrinkate sopstvenu fantaziju – iluziju koja vas sprečava da s riječi pređete na djela, da sklopite primirje s prošlošću i stvorite jaku osnovu koja će vas inspirisati za sutrašnjicu, da od običnih trenutaka u životu napravite magične događaje. Nadahnutim stilom, s mudrošću koja se pokazala kao izuzetno korisna, Debi Ford, bestseler autorka Njujork tajmsa, daje objašnjenje kako život o kome ste sanjali svih ovih godina može početi odmah. Najčešće se odluke o novim ciljevima donose oko Nove godine. Rešimo da će sledeća godina biti potpuno drugačija, planiramo da započnemo novu dijetu, naučimo španski, promijenimo poslodavca, bolje koristimo vrijeme. Spisak želja je dugačak, svi snovi se spajaju u jedan cilj. Šta se onda dešava? Šta nas zaustavlja na našem putu? Zašto već poslije nekoliko nedjelja naše nade ispare kao da nikada nisu postojale i ostanu za sljedeću godinu. Debi Ford ne samo da odgovara na ova pitanja već i nudi dokazan, praktičan plan za pretvaranje današnjeg dana – ovog trenutka – u početak najbolje godine vašeg života. Najbolja godina vašeg života pruža inspirativan vodič, ohrabrujuće priče, vježbe koje mijenjaju život – i poziva na akciju. Vrijeme je da prestanete da se pretvarate kako će život iz snova magično početi sam od sebe. Umjesto toga napravite precizan plan i zaista ostvarite život koji čekate.

Jasnoća s kojom Debi Ford komunicira je inspirativna, prijatna i napunila me je gorivom da nastavim da rastem i tražim smisao svog postojanja. Zauvijek ću joj biti zahvalna što mi je ovom knjigom pružila takvu saosećajnu mudrost. Alanis Moriset, umjetnica, pjevačica, tekstopisac i sedmostruki dobitnik nagrade Gremi.

  • Originalni naziv: The best year of your...
  • Prevodilac: Biljana Stanimirović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x185
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prestanite da sanjate budućnost i počnite da živite svoje snove. Mnogi od nas provedu dane razmišljajući, pričajući i maštajući o tome kako život treba da nam izgleda samo da je.... Donosimo odluke, obećavamo sebi da ćemo početi da tražimo novi posao, krećemo u potragu za osobom iz snova, počinjemo da vježbamo, prestajemo da pušimo – radimo na svojim životnim ciljevma i onda – odustajemo, postajemo previše zauzeti i zaboravljamo ono što nam je zaista važno. Još jedna godina prolazi, a snovi ostaju neuhvatljivi. Ali šta ako danas otkrijete način da se život kakav ste oduvek željeli nađe ispred vas? Jeste li spremni da počnete da ga živite? Najbolja godina vašeg života pokazaće vam kako da raskrinkate sopstvenu fantaziju – iluziju koja vas sprečava da s riječi pređete na djela, da sklopite primirje s prošlošću i stvorite jaku osnovu koja će vas inspirisati za sutrašnjicu, da od običnih trenutaka u životu napravite magične događaje. Nadahnutim stilom, s mudrošću koja se pokazala kao izuzetno korisna, Debi Ford, bestseler autorka Njujork tajmsa, daje objašnjenje kako život o kome ste sanjali svih ovih godina može početi odmah. Najčešće se odluke o novim ciljevima donose oko Nove godine. Rešimo da će sledeća godina biti potpuno drugačija, planiramo da započnemo novu dijetu, naučimo španski, promijenimo poslodavca, bolje koristimo vrijeme. Spisak želja je dugačak, svi snovi se spajaju u jedan cilj. Šta se onda dešava? Šta nas zaustavlja na našem putu? Zašto već poslije nekoliko nedjelja naše nade ispare kao da nikada nisu postojale i ostanu za sljedeću godinu. Debi Ford ne samo da odgovara na ova pitanja već i nudi dokazan, praktičan plan za pretvaranje današnjeg dana – ovog trenutka – u početak najbolje godine vašeg života. Najbolja godina vašeg života pruža inspirativan vodič, ohrabrujuće priče, vježbe koje mijenjaju život – i poziva na akciju. Vrijeme je da prestanete da se pretvarate kako će život iz snova magično početi sam od sebe. Umjesto toga napravite precizan plan i zaista ostvarite život koji čekate. Jasnoća s kojom Debi Ford komunicira je inspirativna, prijatna i napunila me je gorivom da nastavim da rastem i tražim smisao svog postojanja. Zauvijek ću joj biti zahvalna što mi je ovom knjigom pružila takvu saosećajnu mudrost. Alanis Moriset, umjetnica, pjevačica, tekstopisac i sedmostruki dobitnik nagrade Gremi.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter