Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Nada novog jutra

Nada novog jutra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ketrin Hajni


ISBN:

978-86-521-4568-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9417

Broj strana:

320

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Džejn se odmah zaljubila u Dankana. Šarmantan je, dobroćudan i zgodan, ali nažalost spava sa skoro svim ženama u Bojn Sitiju u Mičigenu. Džejn svuda vidi Dankanove bivše devojke – u restoranima, u piljarnici, čak i u okolnim gradovima.

Ako bi se možda i pomirila s činjenicom da se zabavlja s najpromiskuitetnijim zavodnikom na svetu, ne bi želela da ga deli baš sa svima. Usput, Dankan je i dalje u veoma dobrim odnosima sa bivšom suprugom Egi, ženom blistave kose i savršenog tena, kojoj redovno kosi travnjak. A tu je i Džimi, Dankanov pomoćnik koji ulazi i izlazi iz Dankanovog stana kad hoće, pogotovo u najnezgodnijim trenucima. Džejn se pita može li opstati ijedna veza s troje ljudi, a kamoli sa četvoro. Petoro, ako računamo Eginog ekscentričnog muža Gerija. Da ne pominjemo sve ostale stanovnike Bojn Sitija, koji slobodno saopštavaju Džejn svoje mišljenje o njenim postupcima.

Međutim, svi Džejnini stavovi o ljubavi i braku menjaju se posle strašne saobraćajne nesreće. Njen život ubrzo postaje nužno isprepleten s Dankanovim, Eginim i Džimijevim, i ona gubi svaku iluziju da će Dankana imati samo za sebe. Ali… da li joj se osmehuje drugačija vrsta sreće?

Nada novog jutra je gorak i sladak, divan i zabavan roman.

  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džejn se odmah zaljubila u Dankana. Šarmantan je, dobroćudan i zgodan, ali nažalost spava sa skoro svim ženama u Bojn Sitiju u Mičigenu. Džejn svuda vidi Dankanove bivše devojke – u restoranima, u piljarnici, čak i u okolnim gradovima. Ako bi se možda i pomirila s činjenicom da se zabavlja s najpromiskuitetnijim zavodnikom na svetu, ne bi želela da ga deli baš sa svima. Usput, Dankan je i dalje u veoma dobrim odnosima sa bivšom suprugom Egi, ženom blistave kose i savršenog tena, kojoj redovno kosi travnjak. A tu je i Džimi, Dankanov pomoćnik koji ulazi i izlazi iz Dankanovog stana kad hoće, pogotovo u najnezgodnijim trenucima. Džejn se pita može li opstati ijedna veza s troje ljudi, a kamoli sa četvoro. Petoro, ako računamo Eginog ekscentričnog muža Gerija. Da ne pominjemo sve ostale stanovnike Bojn Sitija, koji slobodno saopštavaju Džejn svoje mišljenje o njenim postupcima. Međutim, svi Džejnini stavovi o ljubavi i braku menjaju se posle strašne saobraćajne nesreće. Njen život ubrzo postaje nužno isprepleten s Dankanovim, Eginim i Džimijevim, i ona gubi svaku iluziju da će Dankana imati samo za sebe. Ali… da li joj se osmehuje drugačija vrsta sreće? Nada novog jutra je gorak i sladak, divan i zabavan roman.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter