Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Na tihoj vatri

Na tihoj vatri

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-218-222-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2218

Broj strana:

419

Težina:

520 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ako te netko opiše kao jezivu, to može loše djelovati na tvoje samopoštovanje - a tako je čak i za atraktivnu, neovisnu ženu poput Raine Tallentyre. To se dogodilo kad je pogriješila i razotkrila svoje paranormalne sposobnosti, te time na brzinu okončala svoju najnoviju romantičnu vezu. Njezina joj je teta Vella, darovita, ali izmučena duša, odavno rekla neka svoju darovitost zadrži u tajnosti. A sad kad je sirota teta Vella -posljednja osoba s kojom je bila u krvnom srodstvu - umrla, Raine se pomirila sa samotnim životom.
No kad je otputovala u Shelbyville, Washington, kako bi ispraznila tetinu kuću - nastojeći ignorirati primjedbe mještana o vještici i ludoj ženi - Raine njezina izrazito razvijena senzibilnost dovodi do užasavajućeg otkrića: mlade žene, vezane i prestrašene, u podrumskom garderobnom ormariću. Žrtva je preživjela, a počinitelj je na slobodi. Odjednom se novi muškarac pojavljuje u Raineinu životu -istražitelj Zack Jones. Za divno čudo, Zacku nisu odvratne njezine moći; zapravo, i on ih posjeduje. Dok Raine čuje glasove, Zack vidi vizije, te nakon samo nekoliko sati njihova poznanstva Raine osjeća intenzivnu, uzbudljivu prisnost -mentalnu, emocionalnu i fizičku - kakvoj se nije usudila nadati.
Međutim, postoji jedna komplikacija: Zack Jones radi za Ezoterično društvo. Ta je tajna organizacija, predana izučavanju paranormalnih fenomena, izdajničkim činom davno uništila Raineinu obitelj, pa im sad nije spremna vjerovati. No kad je ubojica pretvara u svoju metu i tajno društvo paranormalnih kriminalaca poznato kao Ponoćnica djeluje u sjenkama oko njih, Raine i Zack moraju se osloniti na svoje izražene sposobnosti, ali i jedno na drugo.

  • Originalni naziv: Sizzle and Burn
  • Prevodilac: Vesna Valenčić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako te netko opiše kao jezivu, to može loše djelovati na tvoje samopoštovanje - a tako je čak i za atraktivnu, neovisnu ženu poput Raine Tallentyre. To se dogodilo kad je pogriješila i razotkrila svoje paranormalne sposobnosti, te time na brzinu okončala svoju najnoviju romantičnu vezu. Njezina joj je teta Vella, darovita, ali izmučena duša, odavno rekla neka svoju darovitost zadrži u tajnosti. A sad kad je sirota teta Vella -posljednja osoba s kojom je bila u krvnom srodstvu - umrla, Raine se pomirila sa samotnim životom. No kad je otputovala u Shelbyville, Washington, kako bi ispraznila tetinu kuću - nastojeći ignorirati primjedbe mještana o vještici i ludoj ženi - Raine njezina izrazito razvijena senzibilnost dovodi do užasavajućeg otkrića: mlade žene, vezane i prestrašene, u podrumskom garderobnom ormariću. Žrtva je preživjela, a počinitelj je na slobodi. Odjednom se novi muškarac pojavljuje u Raineinu životu -istražitelj Zack Jones. Za divno čudo, Zacku nisu odvratne njezine moći; zapravo, i on ih posjeduje. Dok Raine čuje glasove, Zack vidi vizije, te nakon samo nekoliko sati njihova poznanstva Raine osjeća intenzivnu, uzbudljivu prisnost -mentalnu, emocionalnu i fizičku - kakvoj se nije usudila nadati. Međutim, postoji jedna komplikacija: Zack Jones radi za Ezoterično društvo. Ta je tajna organizacija, predana izučavanju paranormalnih fenomena, izdajničkim činom davno uništila Raineinu obitelj, pa im sad nije spremna vjerovati. No kad je ubojica pretvara u svoju metu i tajno društvo paranormalnih kriminalaca poznato kao Ponoćnica djeluje u sjenkama oko njih, Raine i Zack moraju se osloniti na svoje izražene sposobnosti, ali i jedno na drugo.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter