Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Na rubu zadužbine - IV dio

Na rubu zadužbine - IV dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Isaac Asimov


ISBN:

978-86-7702-188-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6881

Broj strana:

510

Težina:

472 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Okrutan rat između dvije Zadužbine najzad je okončan. Naučnici Prve Zadužbine izvojevali su pobjedu i sada se okreću davnoj zamisli Harija Seldona, psihoistoričara i matematičara, da izgrade novo carstvo na ruševinama starog.

Ali kolaju glasine da Druga Zadužbina nije uništena, kao što se mislilo, i da preživjeli planiraju osvetu. Dva prognana građanina Zadužbine – odmetnuti savjetnik i ostarjeli istoričar – kreću u potragu za mitskom planetom Zemljom... i dokazom da Druga Zadužbina i dalje postoji. U međuvremenu, neko – ili nešto – izvan Zadužbina kao da upravlja događajima ne bi li ih uskladio sa sopstvenim kobnim namjerama.

Uskoro će obje Zadužbine uvidjeti da se ubrzano kreću u pravcu tajanstvenog svijeta po imenu Gea, i konačne i šokantne sudbine koja ih čeka na kraju univerzuma.

Knjiga Na rubu Zadužbine je nastavak trilogije Zadužbina, a napisana je više od trideset godina nakon čuvene trilogije Zadužbina.

  • Prevodilac: Borislav Pantić
  • Edicija: Zadužbina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Okrutan rat između dvije Zadužbine najzad je okončan. Naučnici Prve Zadužbine izvojevali su pobjedu i sada se okreću davnoj zamisli Harija Seldona, psihoistoričara i matematičara, da izgrade novo carstvo na ruševinama starog. Ali kolaju glasine da Druga Zadužbina nije uništena, kao što se mislilo, i da preživjeli planiraju osvetu. Dva prognana građanina Zadužbine – odmetnuti savjetnik i ostarjeli istoričar – kreću u potragu za mitskom planetom Zemljom... i dokazom da Druga Zadužbina i dalje postoji. U međuvremenu, neko – ili nešto – izvan Zadužbina kao da upravlja događajima ne bi li ih uskladio sa sopstvenim kobnim namjerama. Uskoro će obje Zadužbine uvidjeti da se ubrzano kreću u pravcu tajanstvenog svijeta po imenu Gea, i konačne i šokantne sudbine koja ih čeka na kraju univerzuma. Knjiga Na rubu Zadužbine je nastavak trilogije Zadužbina, a napisana je više od trideset godina nakon čuvene trilogije Zadužbina.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter