Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Na prvi pogled

Na prvi pogled

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-766-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1389

Broj strana:

272

Težina:

388 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Izuzetna ljubavna priča započeta u Istinskom vjerniku, najprodavanijoj knjizi prema podacima lista New York Times, nastavlja se u romanu Na prvi pogled.

Džeremi Marš je pouzdano znao da nikad neće otići iz Njujorka, da svoje srce više nikome neće dati pošto je jedva preživeo raspad prvog braka, da nikada neće imati djecu. Sada Džeremi živi u malenom gradu Bun Kriku u Sjevernoj Karolini, vjeren je sa Leksi Darnel, ljubavlju svog života, i očekuje da začnu porodicu. Ali upravo kad život naizgled blaženo teče, tajanstven i uznemirujući imejl će pokrenuti niz događaja koji će uticati na vezu mladog para.
Koliko zaista poznajemo one koje volimo?

Kako rešavamo neizbežne sumnje, roditeljske strahove i prepreke koje nam se ponekad nađu na putu? Nastavljajući Sparksovu priču o mladom paru predstavljenom u bestseleru Istinski vjernik, ovaj roman govori o patnjama, napetosti, romansi i iznenađenjima svih mladih bračnih parova.

Zadivljujuća priča o ljubavi između muškarca i žene i između roditelja i djeteta, Na prvi pogled govori o završecima koji otvaraju nove početke... Tragedijama koje dovode do neslućene radosti... I prije svega o čaroliji vječne ljubavi.

  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Izuzetna ljubavna priča započeta u Istinskom vjerniku, najprodavanijoj knjizi prema podacima lista New York Times, nastavlja se u romanu Na prvi pogled. Džeremi Marš je pouzdano znao da nikad neće otići iz Njujorka, da svoje srce više nikome neće dati pošto je jedva preživeo raspad prvog braka, da nikada neće imati djecu. Sada Džeremi živi u malenom gradu Bun Kriku u Sjevernoj Karolini, vjeren je sa Leksi Darnel, ljubavlju svog života, i očekuje da začnu porodicu. Ali upravo kad život naizgled blaženo teče, tajanstven i uznemirujući imejl će pokrenuti niz događaja koji će uticati na vezu mladog para. Koliko zaista poznajemo one koje volimo? Kako rešavamo neizbežne sumnje, roditeljske strahove i prepreke koje nam se ponekad nađu na putu? Nastavljajući Sparksovu priču o mladom paru predstavljenom u bestseleru Istinski vjernik, ovaj roman govori o patnjama, napetosti, romansi i iznenađenjima svih mladih bračnih parova. Zadivljujuća priča o ljubavi između muškarca i žene i između roditelja i djeteta, Na prvi pogled govori o završecima koji otvaraju nove početke... Tragedijama koje dovode do neslućene radosti... I prije svega o čaroliji vječne ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter