Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Na nišanu

Na nišanu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Taylor Adams


ISBN:

978-86-10-03271-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5323

Broj strana:

256

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora bestselera ,,Bez izlaza, stiže nam novi napeti triler o paru koji traži novi početak i savršenoj zasedi. Knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku!

Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave sa namerom da započnu novi život. Kada im se automobil sasvim neočekivano pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi, misliće da su ovi događaji samo maler. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

  • Originalni naziv: Eyeshot
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora bestselera ,,Bez izlaza, stiže nam novi napeti triler o paru koji traži novi početak i savršenoj zasedi. Knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku! Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave sa namerom da započnu novi život. Kada im se automobil sasvim neočekivano pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi, misliće da su ovi događaji samo maler. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter