Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Na kraju duge

Na kraju duge

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Cecelia Ahern


ISBN:

9789531208277

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0113

Broj strana:

380

Težina:

488 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,77 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sudbina katkad jednostavno ne zna prestati zabadati nos...

Autorica bestselera ..P.S. volim te donosi čaroban roman o dvoje prijatelja iz djetinjstva s kojima se sudbina ne prestaje poigravati...

Kao nestašna djeca, i kao buntovni tinejdžeri. Rosie i Alex ostali su jedno uz drugo u dobru i zlu. Ali upravo kad ou otkrili draži mladenačkih noći u gradu i propalih spojeva, bivaju razdvojeni Alexova se obitelj seli iz Dublina u Ameriku - i Alex odlazi s njima. Zauvijek.

Rosie je bez njega izgubljena. Ali uoči planiranog preseljenja k Alexu u Boston. Rosie prima vijesti koje će joj zauvijek promijeniti život - i zadržati je kod kuće u Irskoj.

Njihova čudesna povezanost pomaže im prebroditi životne uspone i padove, ali nijedno od njih ne zna može li njihovo prijateljstvo preživjeti godine i kilometre - i nove veze. Rosie se negdje duboko u sebi pita bi li možda trebali biti nešto više od prijatelja. Sve ih vrijeme razdvajaju nesporazumi, okolnosti i obična zla sreća, a kad im se ukaže posljednja prilika, hoće li sve staviti na kocku u ime istinske ljubavi?

Alex i Rosie naučit će da je sudbina čudna stvar i da ih nije spremna ostaviti na miru...

  • Originalni naziv: Where Rainbows End
  • Prevodilac: Petra Mrduljaš
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sudbina katkad jednostavno ne zna prestati zabadati nos... Autorica bestselera ..P.S. volim te donosi čaroban roman o dvoje prijatelja iz djetinjstva s kojima se sudbina ne prestaje poigravati... Kao nestašna djeca, i kao buntovni tinejdžeri. Rosie i Alex ostali su jedno uz drugo u dobru i zlu. Ali upravo kad ou otkrili draži mladenačkih noći u gradu i propalih spojeva, bivaju razdvojeni Alexova se obitelj seli iz Dublina u Ameriku - i Alex odlazi s njima. Zauvijek. Rosie je bez njega izgubljena. Ali uoči planiranog preseljenja k Alexu u Boston. Rosie prima vijesti koje će joj zauvijek promijeniti život - i zadržati je kod kuće u Irskoj. Njihova čudesna povezanost pomaže im prebroditi životne uspone i padove, ali nijedno od njih ne zna može li njihovo prijateljstvo preživjeti godine i kilometre - i nove veze. Rosie se negdje duboko u sebi pita bi li možda trebali biti nešto više od prijatelja. Sve ih vrijeme razdvajaju nesporazumi, okolnosti i obična zla sreća, a kad im se ukaže posljednja prilika, hoće li sve staviti na kocku u ime istinske ljubavi? Alex i Rosie naučit će da je sudbina čudna stvar i da ih nije spremna ostaviti na miru...

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter