Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Na ivici sećanja

Na ivici sećanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1967-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3166

Broj strana:

352

Težina:

453 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Samanta je stranac u vlastitom životu. Do noći kada je nestala sa svojom najboljom prijateljicom Kesi, Sam je imala sve - bila je popularna među vršnjacima, zabavljala se sa dečkom iz snova, i uvek je imala dovoljno para za sve što poželi. Međutim, to što je izgubila pamćenje pokazuje se prije kao dobitak na lutriji nego gubitak jer, dok polako rekonstruiše svoj pređašnji život, počinje da shvata kako više ne želi da ga vrati. Sada ima novu šansu da bude bolja ćerka, sestra, i prijateljica. Kada uzvrati ljubav momku koji ju je oduvek voleo, otkriva koliko može biti srećna.

Ipak, Kesi i dalje nema. Ono što se desilo u noći njihovog nestanka nije zakopano duboko jedino u Samantinoj podsvjesti - šta se stvarno dogodilo još neko zna i taj neko želi da istina ostane sakrivena. Ipak, Samanta će konačno moći da nastavi dalje jedino ako rasvijetli svoja zamagljena sećanja na tu kobnu noć. Ali, šta ako je njena amnezija jedini razlog zbog kojeg je Sam još uvijek živa?

  • Originalni naziv: Don’t Look Back
  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Samanta je stranac u vlastitom životu. Do noći kada je nestala sa svojom najboljom prijateljicom Kesi, Sam je imala sve - bila je popularna među vršnjacima, zabavljala se sa dečkom iz snova, i uvek je imala dovoljno para za sve što poželi. Međutim, to što je izgubila pamćenje pokazuje se prije kao dobitak na lutriji nego gubitak jer, dok polako rekonstruiše svoj pređašnji život, počinje da shvata kako više ne želi da ga vrati. Sada ima novu šansu da bude bolja ćerka, sestra, i prijateljica. Kada uzvrati ljubav momku koji ju je oduvek voleo, otkriva koliko može biti srećna. Ipak, Kesi i dalje nema. Ono što se desilo u noći njihovog nestanka nije zakopano duboko jedino u Samantinoj podsvjesti - šta se stvarno dogodilo još neko zna i taj neko želi da istina ostane sakrivena. Ipak, Samanta će konačno moći da nastavi dalje jedino ako rasvijetli svoja zamagljena sećanja na tu kobnu noć. Ali, šta ako je njena amnezija jedini razlog zbog kojeg je Sam još uvijek živa?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter